Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feelnoob

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Fuss az életedért! 2011.09.13 13:32:00
A Zombies, Run! című, a fejlesztés korai fázisában járó iPhone-os játék szinte kizárólag sokszorosan bevált, kipróbált ötletekből építkezik: kitört a zombi-apokalipszis, a túlélők egyik vezetőjeként egy bázist építesz, ahol biztonságban meghúzódhat a nép az élőholtak…..
IDDQD A kínaiak tudnak lopni 2011.06.18 08:57:23
Amikor pár hete-hónapja a Digital Reality bemutatta a Dead Blockot, az átlagosnál több cinizmussal felvértezett szemlélőben esetleg felmerülhetett, hogy jé, az a cucc egyszerre nyúlja a Team Fortress 2 és a Left 4 Dead hangulatát, stílusát és külsőségeit. Namost ezek után mit…..
Feelnoob 2011.06.18 19:33:45
Üdv az E3-ról! És ezt nem én mondom, hanem Markus Persson alias Notch, aki egy Minecraft nevű jelentéktelen kis indie játékot készített, biztosan senki nem hallott még róla: Halál szimpatikus figura egyébként, tetszett neki a blogunk neve - annyira, hogy el is kezdett szívatni,…..
A játékcsajrovat most kivételesen nem poligon-, hanem hús-vér alannyal jelentkezik. Ő Kayo Satoh, Japánban elképesztő népszerűségnek örvendő médiaszemélyiség és modell. Mellékesen Japán egyik legjobb Street Fighter-harcosa. Ezen a videón például a világ első számú…..
A művész weboldalát itt találod!..
A hír nem új, valamikor februárban már bejelentették, hogy az angliai Derbyben utcát neveznek el a játékipar egyik ikonikus alakjáról, a női Indiana Jonesról – sőt, már decemberben sejteni lehetett ezt, akkor dőlt el az utcanévre kiírt szavazás. A fejlemény most annyi, hogy…..
IDDQD LEGO Starcraft 2010.07.28 21:52:53
Hogy odaveri a Lego Star Warst! Tamás nevű olvasónk találata, én meg megígérem, hogy most 24 órán át nem posztolok starcraftosat.   ..
– Úgy vívsz, mint egy tehenész. – Persze, mert te meg úgy harcolsz, mint egy tehén. Egy megsemmisítő válasz a tizenhat közül, amit a Secret of the Monkey Islandben lehetett olvasni, a kardpárbajos részeknél. És egy idiotizmus a rengeteg közül, amik a programot az addig…..
Hm, nem mondhatnám, hogy a Smosh videója olyan friss és forró, hogy megsül rajta a tojás, de van annyira vicces, hogy bal kézzel beágyazzuk ide, miközben a jobbal a "jobb későn, mint még később" feliratú zászlónkat lengetjük.   ..
Feelnoob 2010.04.30 23:12:22
!!!!! Birtokomba jutottak olyan információk, ami alapján kiderült, hogy tök hülyeségeket írtam, és bár az egészet csak egy poénnak láttam (Bár azt hittem van valóság alapja!), bocsi hogy téves információkat közöltem, bár azért nem tényként az is biztos! Mindenesetre…..
Vajon mit csinált Mario, miután megmentette Peach hercegnőt? Burkoltan erre ad választ a lenti zseniális animáció – ugyan nem a Mario Bros. szereplőivel, de könnyen behelyettesíthetők a karakterek. Nagyon vicces sztori, a régi Nintendo-játékok minden bájával megáldott grafika…..
Feelnoob 2010.04.24 10:30:41
Az 1848-49-es forradalomnak nagy szerepe van abban, hogy a nemzetiségi kérdés felszínre került - merthogy látszólag a magyar elit előtte nem is igen vett tudomást a kérdéskörről. A szabadságharc fontos tapasztalata volt, hogy Kossuthéknak rá kellett döbbennie arra, hogy az…..
IDDQD Tetrisezés Starcraft 2-ben 2010.04.05 11:02:00
A Starcraft 2-ben a terranoknak van olyan épülete, amit le lehet süllyeszteni a földbe, ha a stratégiai helyzet úgy kívánja. Ezt használta ki egy pihentagyú bétateszter, amikor megalkotta a lenti videót. Különösebb kommentár nem szükséges hozzá azon kívül, hogy ó-em-ef-gé.…..
Kisebb botrányt okozott a legsikeresebb facebookos játék, a Farmville Bulgária második legnagyobb városa, Plovdiv önkormányzatában. A városi tanács több tagja is csúnyán rákattant a játékra, ülések alatt is kapálták a pixeleket, és ez nagyon nem tetszett a városi…..
Keményen nyomják a Counter-Strike harcosok Kínában. Egy Jilin tartománybeli netkávézóban múlt kedden összekapott két CS-s, egyikük wallhackkal vádolta a másikat, vagyis azzal, hogy olyan cheatet használt, amivel átlátott a falakon (és így látta, hogy merre mozognak a ték és a…..
Ennek a posztnak a kommentjeinél került elő a lenti videó, de kiemelem posztba, mert nagyon jó. A magát a világ legbénább Mario-játékosának nevező illető bravúrját tekinthetjük meg a videón: bravúr, mert ezt a bénázást valójában csak egy gyakorlott játékos tudja…..
Feelnoob 2010.03.08 12:02:55