Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cevtmn

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elgurult Koffein 2010.01.30 19:06:00
Kint reggeli csend van, fényes fehér csend. A sűrűn hulló hó először csak bepettyezi a kabátom, majd teljesen belep: megtelik a zsebem, a hajam, a szemem. Így botladozok a bokáig érő pehelymasszában, a vállamat nehéz táska húzza. Aztán felveszem a kapucnit, ez csak felerősíti…..
Van néhány olyan kép az egyetemes művészettörténetben, ami már annyi felhasználást, átdolgozást ért meg, hogy ha ilyesmit teszünk a hirdetésünkbe, címlapunkra, prospektusunkba, logónkba vagy akárminkbe, akár eredetiben, akár viccesítve, azt is aláírhatnánk: "Bocs, nem…..
cevtmn 2009.09.04 13:17:39
Íme az új Origo-címlapdizájn, amit, úgy tűnik, most vetettek a nép elé nyilvános tesztelésre, legalábbis erre utal a vezető alatti link, ahol a hibákat, észrevételeket lehet megírni a fejlesztőknek. Kattintson a képre! Az biztos, hogy a világtrendet követi, amire a felületes…..
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
cevtmn 2009.09.01 13:28:56
Ja egy közlekedési tipp. Van olyan buszjárat, ami a Flórián tértől egyenesen a Kálvin térre/Deákra visz, átszállás nélkül: www.bkv.hu/busz/109.html.
Ami a trükk, hogy ennek a hídfelújítás után lesz igazi hozadéka, mert a Margit hídon megy át az eredetim útvonalterv szerint...
És mivel mi testületileg tumbleresek vagyunk, a süveglengetés a cevtmn nanoblognak szól, amelyiket itt mikroblogolnak: ..
cevtmn 2009.08.29 15:54:05