Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Margaret Roz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakásáremelkedés bizony nagy kihívás elé állítja azokat, akik most szeretnének új otthonhoz jutni. 10-20 milliós budapesti ingatlanok közül is nehéz választani, nem még ha ennek csupán a töredékét tudjuk lakásvásárlásra szánni. Mai bejegyzésünkben megnézzük, milyen lakásokat vásárolhatunk a…..
Orbán Viktor, Ön egy álszent, az Ön imája csak nyomorulttá teszi az embereket, kérem Ön ne imádkozzon senkiért! Milyen hazug gondolat ez, amikor Ön miatt gyerekek százai, ezrei halnak meg naponta,.. imádkozott-e azért a 11 éves gyerekért, aki Székesfehérváron a saját ágyában  halt meg, mert…..
Margaret Roz 2017.01.22 16:01:26
@TomasP: Soros Györgyöt szapulja, Ön az Ö pénzén tanult. Kizárja a menekülteket? a mi nevünkben, nem kértük. Éheznek itthon a gyermekek, nem látja ? tessék elutazni falura, a cigánysorra, az idös emberekhez. Nyugdijemelést kérünk !!!!
Visszahivni az orvosokat, vegyészeket, ápolókat, busz soföröket stb. Elmennék tanácsadójának a szociális és egészség területére, van hozzá egyetemi diplomám is. Jöhetne velem a cigánysorra, a szegénységbe. Nem kérek nagy autót csak fizetést. A civilektöl el a kezekkel ! ök állami feladatot látnak el, az állam helyett. Lásd. szoc. munka, hajléktalanok. Becsüld meg a nyugdijasokat , adj nekik nyugdijat, mert most nem szavaznak rád. Vigyázz a gyermekekre, mert nem fogják gondodat viselni amikor leesel a lábadról. Mehetsz a Szegényházba, mert öket oda juttattad. Add vissza a fiatalok 3 ezer milliárdját ! nem neked gyüjtötték. Ne kampánolj a halott gyermekekkel, Balog sem menjen oda mosolyogva a beszéd után. Kiutaztattad magadat Olaszországba a tragédia után, !?? miért nem ?? itthon a bársony székböl amit az adófizetök pénzéböl vettek ne prédikálj, mert nem kértünk meg !!!!
      Amikor 1985-ben elszegődtem Mezőszilasra csődörösnek, nyolc hónapig egy olyan kis vályogból épített nyárikonyhában laktunk, ahol még a víz sem volt bent. Lavórban tisztálkodtunk, villanyrezsón melegítettük hozzá a vizet. A klotyó valahol hátul volt…..
Nem tudjuk ki, is mit szedett be az Összeesküvőket készítő produceri stábban (bár a nézettséget elnézve csak valami nagyon erős koktél képes a fájdalmat enyhíteni), mindenesetre a Tv2 Frizbi című műsorának mai felvételén bejelentették, hogy Alekosz, a Való Világ 4 nyertese,…..
Rettentő dologról ír a mai Blikk, tessék elképzelni, az Összeesküvők egyik muterja már annyira készen van a szexelvonásról, a bezártságtól, vagy az alkoholtól, hogy az első elé kerülő faszira rámászna - jó érzékkel a VV-győztes Alekoszt nézte ki magának, akinél a…..
Az alábbi verses képeket két kedves barátom alkotásaiból állítottam össze.Fogadjátok szeretettel Matasicsi és Pataki Ágnes írásait, amelyeket képekre másoltam.Ezúton KÖSZÖNÖM mindkettőjüknek a gyönyörű verseket!..