Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nenuska

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még több kép a hajtás után. Köszönet Patríciának! ..
nenuska 2012.08.23 12:23:38
Elégedett lenne? (fotó: MTI/Kovács Attila) A közelgő olimpiára való tekintettel meg kell emlékeznünk az idén télen nagy port kavart formaruhákról is, ha már egyszer elindítottuk heti matyó rovatunkat. A lényeg: a fő gond a népies olimpiai formaruhákkal, hogy hihetetlenül…..
"Sziasztok!   Ferjem anyukaja fotozta ezt a pavat tegnap elott Parizsban a Jardin de Climatisation- ban, egy gyonyoru parkban. Nem neztem utana, hogy letezik-e ilyen feher pava, vagy o egy albino egyed. De hatha erdekes az olvasoitok szamara is.    Udvicsek: Aniko" ..
Magyar tervezésű, környezetbarát egyedi és barátságos? Kevés táskáról mondhatjuk el ezeket a jelzőket együtt a piacon, de két fiatal lány ebben a szellemben alapított márkát az KlassDSign-t.Tóth Katalin és Schmél Nóra a tervezők, így mesélnek a táskákról:"A…..
Mára virradóra, kevesebb, mint egy hónappal a jelentkezési határidő lejárta előtt napvilágot láttak a felsőoktatási keretszámok. Ennek egyik érdekessége, hogy a világon csak itt, csak nálunk, maga a Miniszterelnök döntött a nemzet fiataljainak jövőjéről. Hogy ez…..
Lassan szivárogtatta ki új kollekciójának képeit a H&M, de már nyílt titok az őszi trend. A zöld, a kék, és meglepő módon a piros is helyet kap az amúgy tényleg tipikusan őszidéző színvilágban. Ez utóbbi többféle árnyalatával és kombinációjával is szerepel. A…..
Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, az eldurvult kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.Miután Mesterházy Attila ledarálta a Gyurcsány Ferenc által átadott, az őszödi beszéd gyanúsítottjait tartalmazó listát, újabb…..
"Mellékletben Shiva, a bullterrier kislány, aki mindjárt 3 éves lesz! A világ legnagyobb színésznője, legszelídebb játszópajtása – a gyerekek örömére. Hobbija az állandó kaja-szkennelés, és ha 10 percenként valaki nem simizi meg, szinte rosszul lesz. J Lazázik a…..
"Sziasztok Cukiságosok!Ha valaki pár hónappal ez előtt azt állítja, hogy én bármilyen blogra fotókat fogok beküldeni a saját életem töredék történéseiről, azt minimum kinevetem. De pár hónap sok idő, és még a legtartózkodóbb lelkeket is megváltoztatja az…..
"Sziasztok!A képeken Zsömike "szerepel", a 9 hetes labrador keverék kiskutyánk.Fő elfoglaltságai:- hogyan kapjuk el a gazdi nadrágszárát, hogy biztosan kiszakadjon,- hogyan harapdáljunk meg mindent, amit csak elérünk,- hogyan dugjuk be a fejünket a "félcentis"…..
Minden férfi róla álmodik. Ő Shakira!Azok a formás idomok!Az az igéző szempár!Az a gyönyörű hang!Azok a csábos pózok! Az a szőrös pocak... ???Köszönjük a képeket Attilának!..
Ehhez a fotóhoz semmilyen szöveget nem kaptunk, úgyhogy a kommentek között lehet tippelni, hogy milyen fajta kutyáról van szó, illetve milyenről lesz szó, ha már nem szafaládé lesz ez az illető, hanem kutya.  ..
"Kölyök csivavám első napjai nálam. Irtózatosan nagy a feje, de azon az arckifejezésen sokat röhögtem" - írta Zoltán...
"Sajnos a mai napon csaknem 15 év hűséges szolgálat után elhagyott minket Soma kutyánk. A kép kölyökkorából való 1995-ből. Törpe schnauzer volt és természetesen családtag, szemünk fénye, gyermek helyett gyermek amíg a sajátjaink meg nem születtek. Legyen neki könnyű a…..
Totalcaros munkatársunk, Árpi küldte a zseniális képeket, amelyeken egy zalai kiránduláson a legalsó fotón látható Potyer Dönci megismerkedett Pixivel, a nyolc hetes törpetacskóval. A találkozás további részleteiről ide kattintva láthat képeket. ..
nenuska 2010.01.05 13:29:22
Anika túl öreg volt, nem élte túl a szülést, így a szurkáták gazdája egy váratlan ötlettől vezérelve egy plüssállattal helyettesítette. A 28 éves Steve Rowlands, a szurikáták gondozója szerint muszáj, hogy a kölykök valakihez vonzódjanak. Ötlete bevált, a plüssanyát…..
Hanem inkább egy kölyökkutya?..
nenuska 2009.11.04 08:21:43
@Tpancs: Egyetértek. Tényleg rossz nézni ahogycsúszkál szegényke. Nem hiszem, hogy a gazdája nem veszi észre, hogy ezzel csak kínozza szegény picikét. Több eszük is lehetne.