Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Géza

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
PuttyLabs Erőss Zsolt új lába 2010.01.12 15:22:00
Sokat gondolkodtunk azon, hogyan segíthetnénk Erőss Zsoltnak, az egyik legjobb magyar hegymászónak, aki balesetet szenvedett, és amputálni kellett az egyik lábát. Tbg végül megtervezte és kivitelezte Zsolt új lábát, amivel Zsolt talán még az eddiginél is magasabb hegyeket mászhat…..
Kovács Géza 2010.01.13 00:18:31
@ditta: Dehogy lőttem mellé! Könnyedén visszakereshető vagy, még a szaros telefonszámodat is tudom. Tudom, hogy elég randa és öreg vagy, de szánalmas, hogy nem mered vállalni magad! :D
Kovács Géza 2010.01.13 00:34:42
@ditta: Tehát akkor ez itt nem a te blogod?

szalaiedit.blog.hu/

A telefonszám a lap szélén sem a tied?

Ez sem a te blogod?

ezkellnekem.blog.hu/

Undorító, hazug élőlény vagy! Fúj! Undorodom tőled!
Kovács Géza 2010.01.13 00:51:43
@limonadejoe: Mi van ditta, gyorsan regisztráltál magadnak még egy nicket, hogy meg tudd védeni magad??? :D

2010.01.13. óta tag.
limonadejoe

De szánalmas! :D :)
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..