Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaspingvin

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért blogolok? Miért blogolnak mások? Mikor elkezdtem pár napja, úgy éreztem, ki kell írnom magamból pár gondolatot. Viszont nem akarok félmunkát végezni, így jobbnak találtam, ha az elejénél kezdem. Miért blogolok? Mert egyedül érzem magam.. Mármint vannak barátaim, persze,…..
vaspingvin 2009.10.06 11:54:57
Szia Brigi!

Elöljáróban:
Tök véletlenül botlottam bele a blogodra, munka közben egy elemzésnél kidobott blog.hu-s hivatkozásokat (bővebben nem írhatok erről mert "üzleti titok" :).

Pasi vagyok tehát már blog címe felkeltette érdeklődésemet pláne miután megláttam, hogy miről is van szó valójában.

Zárójeles rész következik:
-----------------------------------------------
Annak üzennék aki kételkedett Brigi szavaiban:

én egyházi gimibe jártam, ráadásul többségében igen jómódú diáktársaim voltak (II. ker, Rószadomb és környéje, én spec, vidéki vagyok) az évfolyamomból egy leány elkezdett pornózni (nem írom le a művésznevét:) egy másik pedig úgymond "luxusk*rva" lett, szebb szóval: eszkortgörl.
Tehát, én résezmről elhiszem a szerző minden egyes szavát, ha kamu, az gyorsan ki fog derülni a "hardcore" részekél, mert gondolom az eddig leírtak tényleg csak a "kezdeti stádiumot" taglalják.
-----------------------------------------------

Nem vagyok egy gyakorlott kommentelő, nem tudom mennyire szokás direkt kérédseket intézni a szerzőhöz.

Engem ennek az egésznek a "lélektana" érdekelne leginkább, tehát, hogy mi visz rá egy úgymond "tiszta" lányt, hogy egy ilyen "mocskos" iparág szexmunkása legyen
(ez lehet kicsit durván hangzik így... de sztem a nagy pénzeket nem ti szakítjátok le, persze az én részmunkaidős melómnál nagyságrendekkel többet keresel az tiszta sor:)

Bölcsészhallgató vagy, teljesen letisztultan, értelmesen írsz (ez nemfeltétlen következik abból, h vki bölcsészhallgató tapasztalataim szerint:), nekem őszintének tűnsz (nálam spec csak ez számít egy bloggernél).

Egyáltalán nem ismerlek, de én nehezen tudom elképzelni, hogy pusztán az anyagiak miatt kezdtél ebbe bele... mert ezt sugallod.
Nekem csak ez nem kerek, egyébként igyekszem követni majd ablogodat, és sok sikert hozzá, ha ez valamiféle mentsvárként szolgál számodra.
(Lehet idealista vagyok, de sztem az igaz barát a bajban is barát, meg ugye előbb utóbb minden kiderül úgyis.)

najó ez már így is marha hosszú lett, szakmai ártalom, elnézést ha néhol hirtelen témát váltok, de több részletben tudtam csak megírni a kommentemet, főnök figyelő tekintetét elkerülve:)

üdv.:kokó