Regisztráció Blogot indítok
Adatok
custos

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a Nő blogol Szemből-hátba? 2009.12.04 15:30:00
Szokásos vasárnap reggeli kávézás. Fotel, puha takaró és pár újság. Ritka pillanat, a kávézás elhúzódhat, még mindenki alszik, ráadásul a tegnap megfőzött tizenkét-féle eledel bőven elegendő mára is népes családomnak. Így tehát szertartásosan elnyújtóztam, majd…..
Bevallom, az utóbbi két három hónapban már-már olyan tévképzetem támadt (és nem csak nekem), hogy Gyurcsány Ferenc hiányzik ennek az országnak. No, nem mint miniszterelnök, de ez az arc mégiscsak elérte azt, amire az elmúlt húsz évben másnak esélye sem volt: közös nevezőre…..
    Húsz éve szűnt meg a Magyar Szocialista Munkáspárt, és alakult egy zsír új szervezet, a Magyar Szocialista Párt. A jeles évforduló alkalmával körülnéztünk egy kicsit a számítógépes világhálón, hátha találunk valami izgit a témában.…..
Konzervatórium Komáromi csárdás 2009.09.05 14:10:00
Nem világos, hogy mit várt volna el Bauer Tamás Sólyom Lászlótól és a komáromiaktól. Azt, hogy a komáromiak ne emlékezzenek tovább Szent Istvánra, annak ellenére, hogy ezer évig megőrizték emlékezetükben? Csak azért, mert István király alapította a magyar államot? Azt, hogy…..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
custos 2009.09.06 13:12:37
@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: jellemző ostobaságot írsz.

A bejegyzés primitív és aljas: homározik, a legalpáribb módon gyurcsányozik. Nem szeretnék mellébeszélni: ez az írás szar, aljas és szar, beteg embereknek szerezhet csak örömöt.
Nagy kár, hogy nincs civilizált jobboldal Magyarországon, csak a söpredék és azok, akik kiszolgálják a söpredéket.
custos 2009.09.06 18:07:29
@Bajkon úr: Miért hallgat? Talán mert riasztja Solymosi prof. példája: aki kulturált hangon szólal meg, emberien képes az ellenfélről is beszélni, azt kiátkozzák?
custos 2009.09.06 18:08:25
@elGabor: képzelődsz, vaze
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
 Már több mint egy hónap telt el azóta, hogy utoljára antifasiszta tüntetésen jártunk. Kezdett is bizseregni a tenyerünk, na meg ezért fizet minket a Viktor, úgyhogy a kedd délután ott talált minket Lelky Lolával a MEASZ és a [demokratikus hálózat] újabb rendezvényén a…..
Trippon Norbert szocialista Újpesti alpolgármester vissza akarja állítani a Trianon szobrot a város rész főterén. Alapból felmerül az emberekben, hogy Norbi többé nem fog indulni az MSZP-ben. A kérdés, ő maga pozicionálja újra magát, vagy az MSZP fogja kidobni.Pedig Trianon a…..
Az ország örökös, és ugye sose hazudozó miniszterelnöke mindig is híres volt arról, hogy jó populista módjára mindig arról beszél, amit az adott helyszínen hallani akarnak tőle. Így volt ez most is. Múlt héten vasárnap például Németországban járt, és ilyeneket mondott:…..
Mandiner blog Az igazi Fico 2009.08.25 12:01:00
    Ma reggel rájöttem: Robert Fico nem más, mint Suggs, a legendás Madness zenekar frontembere. Anglia vicces ska bandája harminc éve ír bolondos slágereket, amiket dzsentlemennek öltözve adnak elő a tébolyultan táncoló skinheadeknek. A színpadon persze ennyi idő után…..
custos 2009.08.27 12:07:00
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
Mi a problémád?
Az idegenen könnyebb érzékelni azt, ami bennünk (is) undorító.
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
Hosszú hónapok óta folyik a nyomozás, hiába volt a 100 fős nyomozócsoport, az FBI segítsége, a 100 milliós nyomravezetői díj, eredmény nulla. Egészen ma hajnalig.Épp ideje volt valami eredményt felmutatni, félő volt, hogy a cigányok  a maguk kezébe veszik az irányítást,…..
custos 2009.08.21 14:23:13
@bigthereal: Nem irigyellek a társaságodért, a környezetedért.
custos 2009.08.21 14:24:35
@kamasuka: Mondjuk, az ilyen típusú-tartalmú bejegyzések azért elgondolkodtatóak - akár bizonyos gyanú megalapozására is elegendőek lehetnek...
custos 2009.08.21 14:48:27
@kamasuka: Ó, nem Debrecen a "gyanút keltő", hanem a tiédhez hasonló ostoba, fölöslegesen és agresszívan védekező süket dumák...
  Sólyom Lászlót szeretjük. Hiszterizált magyar közéletünkben ritka szerencse, hogy legalább az államfői székben egy olyan ember ül, akire nemzeti ünnepek vagy a demokráciát súlyosan sértő pillanatok (pl. az őszödi beszéd) alkalmából józan, megfontolt, államférfihoz…..
custos 2009.08.20 19:44:01
@Tehetetlen Dodó:
Szerintem az a hülye, aki Göncz tegező stílusát csendőrpertunak véli: nyugodtan visszategezhetted volna.
custos 2009.08.21 10:50:22
@davkedav: "...szerintem nem feltétlenül a legszerencsésebb minden, valamilyen okból nem tetsző szerveződést vagy lázas retorikájú egyént ültő helyből lenácizni.
... egyszerűen csak kontraproduktívnak tartom, meg kiüresedik a szó, ráadásul kétlem, hogy ez az a fórum lenne, ahol ettől bárki is meghatódna"

Semmi ilyesmit sem csinálok - pontosan nevezek meg világosan, egyértelműen minősítendő jelenségeket. S nem azért, hogy bárkit is meghassak.
Tanácsért tanács: nem célszerű nyilvánvaló dolgokat letagadni, bagatellizálni - még cinkosságnak vélhetik.
custos 2009.08.21 14:00:01
@medve2: "És mint köztársasági elnök, helyes, hogy felszólalt" - hosszú-hosszú, megbocsáthatatlanul hosszú hallgatás után! "...helyes, hogy elment a temetésre" - ezt álmodtad talán?
Estván király, alkotmány, miazmás. Vezetőség: emlékezik. És egy kicsit komolyabb, de szintén nagyon nézős tévéjáték tűzijáték utánra: Az a szép fényes nap, M1, 21.35. ..
 A Wermacht fiatal mesterlövészében, és a bujkáló zsidó lányban van egy közös. A szerelmük, a mozi. Nekem is. El lehet bújni benne. De most háború van, érzem, ez nem lesz elég alap a fiataloknak a romantikára. Sőt! Ebben a filmben, Becstelen brigantyk, a feszültség a Band…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..