Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suné

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Innen és túl Kín ezi ológ us 2012.09.15 22:07:31
Beussal beszéltem és ma voltam is nála reggel hétre kínt oldani :-) Sok mindent megbeszéltünk...sok mindenre fényt derítettünk és úgy jöttem haza, hogy egy hangyányi előlépést tettem a mosolyogni tessék újra utcában. Persze, ahogy régen, úgy most sem kaptam megfelelő…..
Innen és túl Gyógyító törpék 2012.09.15 21:55:59
Szombat van, és azon töprengek hazafelé az úton , hogy vajon mikor is kezdődött? Mikortól kezdett kialakulni, miért nem vettem észre. Tudom, tudom.. fogadjam el... elfogadtam... A napi mantra, meditáció, "törpézés" mind mind hozzásegít ahhoz, hogy ezek a dolgok működjenek és…..
Hétfő van, és már csak egy hét van az ovi kezdésig. Ezek az utolsó olyan reggelek, amikor még gondtalanul visszabújhatunk egymás mellé az ágyba és hallhatom a szuszogását. Szemét dörzsölve csücsült az ágyon ...úgy hívott: anya, gyere fel!  Néztem, ahogy vissza alszik. Puha…..
Miért szerepel az Animal Planet és az ORFK-s Országos Baleset-megelőzési Bizottság (OBB) kampányán a Szerencsejáték logója? – ez volt az első kérdés, ami eszembe jutott az összeakasztott agancsú szarvasos és a grimaszoló autóvezető nőt ábrázoló kampányról. A két…..