Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonszabo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ECO-üzemmódba kapcsolt kamion ugyanis nem más, mint egy gördülő forgalmi akadály. A mögötte tucatszám feltorlódó, kilencvenes tempóra limitált, és annak megfelelő útvonaltervvel útjára bocsátott sofőr baromi frusztrált lesz, ha nem éri el időben a kijelölt célt. Mai…..
"Itt a lét a tét." Orbánék egymillió munkahelyet ígértek, de tízezreket taszítottak az éhezésbe. Pattanásig feszült a helyzet a szegénységtől sújtott kistelepüléseken. Az Orbán-kormány foglalkoztatáspolitikája miatt tízezrek veszítették el a megélhetésüket…..
vonszabo 2011.02.11 09:25:36
@Ezténírtam: " Ja, és mindenféle putri falvakból pedig EL KELL KÖLTÖZNI! Ennyi, ahol szar az élet, onnan menekülni kell, Pesten meg a nagyobb városokban van munka. És ha valakinek nem tetszik, akkor pedig nyomorogjon, csak csendben tegye, mert senki nem tiltja meg neki, hogy elinduljon szerencsét próbálni...."

Akinek volt rá pénze és esze az már a 90-es évek elején letaposott ezekről a helyekről és azóta is folyamatos az elvándorlás (saját gimnáziumi osztályom 2/3-a lelépett többek közt én is.) Az ott maradók pedig vagy nem tudnak elköltözni (anyagi/érzelmi okokból) v. ha beköltöznek egy városba akkor a miskolci fészekrakó program problémáit fogják okozni (tisztelet a kivételnek) Ja dolgozni ott sem fognak.

Egyébként az elvándorlás nem fogja megoldani a problémákat munkát a városokban sem fognak kapni.
A megoldást az oktatás lehető legszigorúbban vett betartatásával lehet elérni. A szülőkön már úgysem lehet változtatni a gyereket viszont nevelni kell.
vonszabo 2011.02.10 10:15:59
@Stomi: Ja ha kihoztam a nagy ótót akkor enyém a világ, a "nyomik" meg pusztuljanak? "Mer' én mán sok pézt fizettem!!!" Ez a bunkóság magasiskolája.

A lézerblokkoló miatt ne aggódjatok, nem kell használnia hisz védi a mentelmi jog.
vonszabo 2011.02.10 10:21:00
@Secnir: Hoppá a sofőrre nem gondoltam. Akkor meg szimplán az adófizetők pénzén spórol, mert a büntit is mi fizetnénk a bérleti díjjal együtt.
vonszabo 2011.02.10 10:30:37
@deviron: Erre gondoltam én is.
Amióta Dél-Amerikában rendezik a Dakart, azóta már csak megszokásból nézem az esti összefoglalót. Nem titkoltan már gyerekkorom óta a kamionok versenye érdekelt leginkább, hiszen Csehszlovákiában a Tatra volt az isten, az öreg Loprais pedig földi helytartója. Sajnos azonban a…..
vonszabo 2011.01.08 16:41:28
Egyik kedvenc videom! :-)

A másik meg ez:
www.youtube.com/watch?v=o1TVjzjpCgY

A nem tudjátok hogy a "filmben" szereplö magyar kocsiról van-e még más video?
A P. család járműparkjának bővülését egy apró malőrnek köszönhetjük. Feleségem (továbbiakban: Hajni) egyre többet gyakorolja a vezetést, sőt, még felfrissítő órákat is vesz egy oktatótól. Örülök neki, mert az én vezetési tanácsaimat valamiért nem hajlandó megfogadni.…..
vonszabo 2010.12.13 10:02:43
@Garpszerint..: www.szabolcsswift.ucoz.hu/ Itt nézz szét!

Pont tegnap cseréltem én is az óra kiszerelése nélkül, de a műszerfal belseje szépen összevagdosta a kezemet.
vonszabo 2010.12.13 11:04:07
@Szekszkazan: Szerintem ez csak érzés. Az Eger Mónosbél útszakaszt nagyjából minden általam vezetett autóval (régi swift, kereklámpás polo g astra T5) kb ugyanannyi idő alatt teszem meg, igaz a swift és a t5 esetében előjön a mindjárt leesem az útról érzés. A polonál és a g astránál ezt csak nagyon határesetben tapasztalom.
vonszabo 2010.12.13 11:42:01
@putyus62: Így szeretek igénytelen lenni! De nem kellene már végre abbahagyni ezt a baromságot? A régi swift egy 80-as években tervezett kisautó abból is az egyszerűbb fajta. Elvisz A-B be, vezetési élményt nem ad nem kényelmes és mivel akkor még nem nagyon érdekelt senkit a passziv biztoság nem is úgy tervezték. Cserébe nem eszik sokat, nem nagyon romlik el. Ha mégis egyszerű javítani olcsón megkapsz hozzá sokmindent. Összehasonlítani modernebb autókkal hülyeség.
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Ó, hogy az a...! 2010.01.05 17:42:00
A fene vigye el, Árpáddal versenyt káromkodtunk, mikor megtudtuk, hogy a megtévesztő módon Dakar-ralinak nevezett versenyről kiesett az eddig második helyen haladó Tatra. Tudvalévő rólunk, hogy a szerkesztőségen belül amolyan szeparatista csoportként visszük a sajnos lassan teljesen…..
vonszabo 2010.01.06 08:28:13
@romesz: Szvsz nem érted! Kisszériás gyártó igényes technikával (a kivitelezési minőséget nem ismerem) azaz drágábban termel mint a nagyok. Terepen, bányában jobb mint más kostrukciók.
Nyilván emlékeznek még, bő három héttel ezelőtt a Winkler megírta autós újságírói munkásságának legszörnyűbb mélypontjait. Gondoltam, most ideje egy másik listát is közzétenni, ebben is akad talán érdekesség. Ez itten az enyém. De mivel elég sokat veteránozok, meg ami…..