Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyrandia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Jöjjön a kiskirály? 2010.10.02 12:00:00
Vasárnap minden valószínűség szerint Tarlós Istvánt fogják főpolgármesternek választani a budapestiek. Ez a név sokaknak a „szociális népszavazás” levezénylőjét, és még több ember számára az elkövetkező évek főpolgármesterét jelenti. Nekem azonban a Tarlós…..
Kyrandia 2010.10.02 20:58:27
Kyrandia 2010.10.02 21:15:45
@Bollockbuster:
Gondoltam, hogy a forrás lesz a legnagyobb bajod, abban hibáztam, hogy pont ezt linkeltem be, van jópár nem szélsőséges oldal.
De a hozzátartozók szerinted jókat nevetgélnek rajta? Segítek, tudom, hogy nem.
hErpEsz sajátos karácsonyi jóságban részesült, miután a bankja kártyamásolásra hivatkozva letiltotta kártyáját. Elképzelhető, hogy tényleg sehol nem vásárolt vele és már a bankfiókok automatáit hekkelik a gonosztevők?A mai napon szembesültem azzal, hogy nem tudok fizetni a…..
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
Azok után, hogy úgy általában Suri Cruise-t szokták a világ legjobban öltözött gyerekének nevezni - ami egyébként nem igaz, csak a lányom nem kap elég nagy nyilvánosságot -, már nem is csodálkoztam rajta, hogy olykor az anyja őrült cuccokat aggat a gyerekre. Vagy legalábbis…..