Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuziDrogosCigányZsidó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Critical Mass biciklis tüntetést szervez augusztus 18-án este 6-ra, a Margit híd déli járdájára, ahol bringaemeléssel demonstrálnak a Margit híd déli járdájára tervezett Buda -> Pest irányi kerékpárút elhagyása ellen. (A Kerékagy bejegyzései az kiradírozott…..
BuziDrogosCigányZsidó 2009.08.13 13:26:24
@Calden: Attól, hogy idősnek érzed magad, meg öltönyben kell járnod, meg pohosabb lettél nem változik meg az egész világ. Remélem nem gondolod komolyan, hogy a kocsiknak nagyobb létjogosultságuk van az emberek lakta városok utcáit elfoglalni, mint a kerékpároknak, mert akkor igen súlyos szellemi fogyatékossággal küzdhetsz.
Marcell apró sertésekkel próbált meghatni, meg azzal, hogy milyen blogokat olvas, pedig ő csak egy ugyanolyan szemétláda, mint ti mind, amti a megfejtés is bizonyít, ami nem más, mint    malackaraj  ..
BuziDrogosCigányZsidó 2009.08.13 13:15:33
Melyik volt az a 20 éve működő svéd rock banda, amelyik budapesti koncertjére almalével töltött viszkisüvegeket kért a színpadra a riderben? Mentségükre (és nagyon kis segítségként) legyen mondva, hogy a koncert hétfőn volt, és hát ugye 20 év, az 20 év. : -) ..
BuziDrogosCigányZsidó 2009.08.13 13:12:51
A nyomulós francia szocialista politkusról elnevezett Fabius is szűz, ő viszont komoly roncsolást végzett a homloklebenyünkben. Debütáló képviccét hosszú-hosszú másodpercekig nem értettem, aztán rájöttem, ki ül a szobában, de így se tudtam kitalálni, aztán elolvastam a…..
BuziDrogosCigányZsidó 2009.08.07 17:00:49
Ezzel a gondolattal vágott neki legújabb kampányának az Old Spice, aminek az a lényege, hogy a hónaljkutya bizony nem az ember legjobb barátja. Ennek érzékeltetésére méretes szőrzettel rendelkező srácokat mutatnak, akiknek hónaljáról hatalmas, gusztustalan feliratok csüngenek…..