Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klíma Király

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv vállalkozókkal minden évben befizettetik az 5000 forintos védelmi pénzt az ipari kamarának, ami cserébe az évente rendez egy bulit, amire nem hívja meg a vállalkozókat: Ez bazmeg egy igazi faszszopó kompánia. Minden cégemmel évente 5000 Ft-ot be kell fizetni a nagy fogalmatlan…..
Aki gyakran nézi a Google Analytics statisztikáit az az utóbbi időben egyre többször találkozhat az organikus forrásból származó kulcsszavak között a "(not provided)" kifejezéssel. Ez sajnos annyit jelent, hogy nem látjuk azt, hogy milyen kulcsszóra jött be a…..
Most jelentette be mindezt Harvey Anderson a Mozilla alapítvány alelnöke a blogján, ami magyarázata szerint annak az elismerése, hogy az orosz felhasználók a Yandex keresőt preferálják alapértelmezett keresőként.Számomra ez egészen másról szól. Azt gondolom a Google…..
Nálunk gazdagabb országokban a már nem varázsszó a hőszivattyúzás. Az elmélet és a gyakorlat egyszerű. Addig még kint nincs -273°C addig meleg van, 0K-nél szűnik meg a hőmozgás. Tehát kintről behozni meleget olcsóbb mint elállítani. Nekünk klímásoknak megy is dolog…..
Jaj, most mi lesz? Idén megnyertem a tanácsadó kategóriát a Goldenblog versenyen! Először is nagyon örülök neki, kellenek az elismerések ahhoz, hogy az embernek több kedve legyen írogatni.A blog szeptemberben lesz három éves. Nem állítom, hogy folyamatosan jó színvonalon, de…..
Megújul a Velvet, lassan új lesz a FigyelőNet is, a Blogter is változás alatt van - nem egy unalmas évkezdés. Rá is fér ezekre az oldalakra a változás, egyre több a tartalom, egyre pontosabban lehet tudni, mit akarnak a felhasználók, és ráadásként változnak az elvárások…..
Klíma Király 2008.01.21 17:05:03
Update20080109: a történet nem kevésbé érdekes folytatása.Vigyázó szemünket JabJab-ra emelve, elsőként osztozom az aggodalmával: "vajon ki az aki legalábbb 500 partnerrel rendelkezik és van sales-es csapata és tapasztalata a lokális piacon? (...) - tudakozó, internet…..
Sokszor felszólaltam és mindaddig fel is fogok a keresőoptimalizálási versenyek ellen, míg azokat nem sikerül tökéletesen leválasztani az élő Googléról, legalább, mint a Tisza-tavat az élő Tiszáról. A legfontosabb feladat az volna, hogy ne fordulhasson elő az, ami a két…..
Sziasztok!Gondoltam egy merészet és próbálok blogolni.Nem tudom mekkora sikerrel.Most éppen nem is tudom miről írjak, ha tudtok ajánlani témát tegyétek meg itt.Köszi K.K...