Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harsak

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt is van a Karácsonyi Különkiadás műsorújsága. Az adásban minden műsor a karácsonnyal lesz kapcsolatos! Műsorok:  Grand Theft Auto IVGrand Theft Auto: San Andreas Halo 2 StarCraft Half-Life Garry’s MOD Rabbid’s Go HomeWorld Of WarCraft  South Park: Kulabá…..
Minden fontos részlet a videóban  Az antikiller filmrészleteket itt töltsd le (150 MB) 10 percnyi nyersanyag Az oldal alján lehet letölteni  Helyenként túlterhelt az oldal. Próbáld később újra. Vagy itt  És itt Legfontosabb infók: Youtube…..
Már több mint 1 hónapja készülünk egy "Karácsonyi Különkiadással"! Ami mint szerintem a neve is elárul karácsonyi műsorokkal lesz tele, de nem feltétlenül játékok, de szinte mindeggyik videónak lesz köze a "játék világhoz"! Remélem tettszeni fog…..
harsak 2009.12.09 07:53:40
HunGamerZ Első Film teszt: 2012 2009.12.05 14:41:00
               Irjátok meg milyen lett! Elfogadok pozitív és negatív véleményeket is! :) Az első részletes véleményt elolvashatjátok a www.filmelemzok.blog.hu oldalon! ..
Üdv! Ezek lesznek láthatóak az október 17-ei adásban! -         Modern Warfare 2-         Sarious Sam HD: First Encourter-         Crysis…..
harsak 2009.10.16 14:44:23
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
harsak 2009.10.02 21:07:30
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..