Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EDHM_R2

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldi sztori következik, egy olyan történet, ami azt sejteti, hogy a magyar fogyasztók homlokán ott a láthatatlan "balek" felirat, amit a határokon túl is jól ért mindenki. Olvasónk, Duarte Freitas Carvalhal Souza do Rego Ramalho nem beszari, így Nagy-Britanniában bérelt…..
Múlt héten volt itt egy cég, takarítógépet mutattak menkünk, hogy teszteljük le őket és vegyük meg jól. Ehhez tudni kell, hogy van összesen 1200nm terület, ami 4 helyiségből áll össze. Ezek leginkább bemutatókra vagy megbeszélésekre alkalmas helyek, laminált padlóval vagy…..
EDHM_R2 Akár benn is éghetünk :] 2009.08.10 13:47:00
Ma reggel 8-kor, mikor beértem melózni hallottam, hogy szól a tűzjelző az épületben. Ki tudja, talán péntek este óta szólt... senki nem kap róla jelzést. Remek rendszer...Bejöttem az épületbe, kikapcsoltam a riasztót és a tűzjelző visítása közben nekiálltam megkeresni a…..
EDHM_R2 BKV 2009.08.08 23:34:00
Elképedve figyelem, ami manapság Magyarországon, pontosabban Magyarisztánban zajlik, és most elsősorban a BKV fedőnevű, pénzszórásról és mutyizásról híres "szolgáltató" vállalatra gondolok. Találtam egy érdekes cikket az…..
EDHM_R2 Nők... 2009.08.08 23:11:00
És igen, ez egy mai termés. Képzeljünk el két 25 körüli csajt és egy zöld Ford Ka-t. Persze jobbkormányos. Megvan? Akkor most képzeljünk hozzá 10db alaktalan, de elég nagy zacskót, amikben mindenféle alakú lufik vannak. Annyira nagyok, hogy a 10-ből csak 8 fért be a kocsiba úgy,…..
EDHM_R2 Hát akkor 2009.08.07 13:53:00
Nem tudom, mi vezetett arra, hogy blogoljak... talán az unalom. Meg a sok hülye angol körülöttem :] Alapjában véve szeretem őket, de időnként mégsem gondolkodnak "normálisan". Már persze mihez képest... lehet, hogy nekik én nem vagyok normális (ezzel valószínűleg pár…..