Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trollfin

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok ismét! Amíg párom készíti a páncél Concept Art-ját, addig gondoltam megosztok veletek egy általam írt DH modult. A modul Grey Knight karakterekre íródott, és szvsz igen szórakoztató. Egy tanács: Librát, és Plasma Cannont ne engedjetek egy csapaton belül, elég sok…..
Üdvözlet Mindenkinek. Mint ahogy a címből is kiderül, ez az a tipikus blogindító bemutatkozó poszt, amivel gondolom, már mindenki találkozott. Na de a lényeg, hogy miről is fog szólni ez az egész. Régóta foglalkoztatott már a gondolat, hogy saját blogot indítsak, de ez eddig…..
A Warhammer 40.000 szerepjátékának világát alapvetően meghatározza a misztikus-vallásos légkör, ami például Ian Watson: Az Inkvizítor című könyvében is nagyon jól előjön, sőt a Birodalmi/Császári/Inkvizítor Tarot az, ami a bizonytalan helyzetekben útmutatást ad a…..
Üdv néked kedves Olvasó!  Ezt a bejegyzést még tavaly Karácsony után Szilveszter előtt akartam megírni de aztán valahogyan nem jutott rá idő. Na szóval. Az ünnepek előtt a nagytakarítás forgatagában megtaláltam pár figura készletet amit napok leforgása alatt festésre…..
TMT Manufaktura WAAAGH on da beach 2011.12.06 19:38:00
... Az egész idiótizmusról én tehetek legfőképp, a csapattagok IQ csökkenésének felelősségét is magamra vállalom, amit elszenvedtek a dioráma-készítés alatt. Csinálhattunk volna valami hagyományosat. Valami borongósat, vérben és dicsőségben megmártózott "csillag-lovagokat",…..
A Főnix klub eddig onnan lehetett ismerős, hogy a Deep Strike (alapvetően WH 40k-s és WW2-s) klub oda költözött, de szeptembertől újdonságokkal is találkozhatunk náluk. Lássuk az erről kiadott tájékoztatójukat: GAMES WORKSHOP TERMÉKEK Talán a legfontosabb hír, hogy szeptember…..
trollfin 2009.09.09 09:23:15
@Gróf Úr: Az a szörnyű, hogy de:)
Mentségemre legyen mondva németül jó vagyok. A kártyás kavarásokat meg úgy rühellem ahogy vannak, amíg tehettem sz**tam rájuk. Na mind1.

Köszi szépen az infót.