Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harangozó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noémike nyara 2009 + 1 ennyi 2009.08.26 21:22:00
Ez az utolso bejegyzeseim egyike lehet. Ugyanis ma volt az utolso munkanapom, ezutan igazabol egy ketnapos csaladi nyaralas kovetkezik, es tunok haza. A mai nap szinten rossz volt, de csak miattam. Ugyanis sikerult osszeszednem valami nathat, es a hasamat vagy elrontottam tegnap, vagy a betegseg nem…..
Szoval hogy a mai naprol is irjak valamit. Nem tortent velem semmi, csak sikeresen leegettem magam, es eddig csak en tudtam rola, de olyan szanalmas, hogy meg kell osztanom veletek! :) Tehat eppen az altalanos takaritast vegeztuk a hazzal kapcsolatban, es mivel en tudtam, hogy hol van az kerti…..
Szoval az elejen kell kezdeni ezt is, nemde? Talan meg ejjel kezdodott a tortenet. Nem, reggel, mert akkor almodtam ezt, miutan felebredtem hogy a szobatarsam felkelt es kiment dolgozni (haha), en meg tovabbaludtam. Es azt almodtam, hogy este 8ra kiertem a vonatallomasra, es talalkoztam ket…..
Noémike nyara 2009 + 1 sajnos 2009.08.12 16:06:00
Annyira idegesito vagyok. A leheto legjobban elrontom az itt tartozkodasom legszebb ket hetet azzal, hogy folyamatosan a hazateresre gondolok. Ma is ezzel kapcsolatban almodtam, es orommel konstataltam, amikor 7kor megszolalt az ebresztooram, hogy meg mindig itt vagyok. Ket het mulva ilyenkor lesz…..
Noémike nyara 2009 + 1 igen 2009.08.07 21:38:00
Igen. Ugy van. Mar megint igazam van. Sokkal konnyebb angol billentyuzetrol irni, mint franciarol. Nincsenek osszekeverve a betuk :) Tegnap este a team lounge-ban Matrix 3at neztunk, de Pierre kolcsonadta laptopjat igy probaltam valamit osszeszerencsetlenkedni tegnap este. De kiegeszitesre szorul…..