Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaúú87

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom az Antikapitalista Blokk egész nagy teret nyert felhívását, mellyel az antirasszista koncertről szeretnék kigolyózni az általuk rasszistának tartott Beatricét (főleg Nagy Feró miatt) és Bikinit (főleg Németh Alajos miatt). Indokaik érdekesek. Azt kétségkívül…..
Vaúú87 2009.08.07 13:19:25
@Galadhriel: Nem csak erről van szó. Azért is gondoltam, hogy a Jobbikot választom, mert ahogy megismertem, tudom, hogy nem egy gyűlöletkeltő náci társaság sem a Gárda, sem a Jobbik. Az LMP-ben meg ilyennek állítják be a Jobbikot, ahogy a ballibsik által befolyásolt média is. Tudom, hogy az LMP nem befolyásolja a médiát és hogy tisztességes, de befolyásolja őket, ahogy nagyon sok embert is a média, ahol nem mutatják be hitelesen a Jobbikot és a Gárdát. Ez pedig tény. Régebben én is befolyásolva voltam, nagyon is ezzel kapcsolatban, amíg utána nem jártam, beszélgettem jobbikosokkal, és láttam, hogy nem erről van szó. És bántja az igazságérzetem, ha valaki igazságtalan jelzőkkel és vádakkal illeti a Jobbikot. Tiltakozom a Gárda betiltása ellen, ott voltam júl. 11-én a tüntetésen is. Az LMP és HP nem tiltakozik az ilyen döntés ellen, sőt. Szóval emiatt is lettem jobbikos. De nem akarok többet beszélni erről, leírtam, amit szerettem volna.
Tudom, hogy az LMP is tisztességes, és nem Szadesz-utód, jó a gazdaságpolitikai irány meg minden... De legyen más abban is a politika, hogy az ellenfeleket nem ugatjuk le igazságtalan jelzőkkel, olyan dolgokkal, (nyilván akik bizonyítottan ártottak hazánknak, hazudtak és csaltak, azokkal más a helyzet, azokat jogos leugatni, de itt nem ez van), szóval inkább tárgyalni, megismerni kellene. Szebb jövőt!