Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beneg^

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nem túl régi folytatás került elő ezúttal, ami kezdetben ígéretesnek tűnt, végül azonban ez is csak egy szánalmas erőlködést tudott magából kierőszakolni, és e film esetében ez különösen bántó. A Nagymellű zombik szerdától folytatódik! Jó szórakozást!..
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
Sikerült górcső alá vennünk a Fűrész széria legújabb - és remélhetőleg utolsó - részét. Jó szórakozást! /p>..
Baaad Movies Elhunyt Leslie Nielsen 2010.11.29 10:29:25
Minden idők egyik legnagyobb komikusa, az örök Drebin felügyelő, Leslie Nielsen tegnap tüdőgyulladásban elhunyt Floridában. 84 éves volt.Igazi filmlegenda távozott közülünk, aki ugyan néha belenyúlt a rosszba (Szuperhero Movie, 2001: Space Travestry), de mindig megbocsátottuk,…..
Összeültünk és megnézük a filmet, azonban sajnos kb. a felénél a ustream leblokkolta a csatornát és törölte a felvételt, szerzői jogok megsértésére hivatkozva. Valószínűleg a sok meztelenkedés miatt volt, legalábbis végül erre jutottunk a srácokkal, bár igazából…..
Akik régóta ismerik a Baaad Movies-t, nyilván emlékeznek még, mennyire fel voltunk háborodva a Balta c. 2007-es film létrejöttén, főképp azon, hogy mennyire fel volt hype-olva, holott nem volt más, mint egy újabb ultragagyi B-kategóriás mészárlás, ami azonban még csak azzal az…..
Baaad Movies Logan búcsúzik! 2010.09.07 15:20:00
Személyes okokra hivatkozva a blog harmadik, csúnyán fogalmazva inkább „háttérmunkás” - de annak nagyon profi! – tagja, Logan úgy döntött, nem tart velünk tovább a Baaad Movies-ban. Sokszor mondtuk már, hogy Logan volt az ötletadó, az ő fejéből pattant ki a…..
Bár már a negyedik évad vége felé járunk, de még becsúszott egy igazi csemege is hozzánk. A The Roller Blade Seven című rémálomról még sokat fogok beszélni, úgyhogy mindenki vegyen egy nagy levegőt, és készüljön fel, mert ez még csak a bemelegítés! ..
Ezúttal egy csak Dvd-re megjelent játékadaptációról beszélünk, mely ugyan nem vészes, de lehetett volna jobb is. ..
íme a videó, ami már a múlt hét végén elkészült, de az Oscar miatt csak most töltöttük fel. Magáról a filmről elöljáróban csak annyit, hogy ha esetleg van felesleges másfél órátok, akkor sem érdemes rászánni az időt. Jó szórakozást! ..
Örömmel jelenthetem, hogy szombat délután 6 órakor A YeshNo bloggal együtt nyélbe ütjük a régóta tervezett Transmorphers Live-ot. Azaz, ahányan csak tudjuk (Othala, Laczfy87, Visor, Darth Revan Master, Effecta, Sorter, jómagam és még azok, akiket esetleg kihagytam…) együtt…..
Ezúttal egy régóta várt akció-vígjátékról beszélünk, ami egy picit megosztott minket, de azért nem kezdtünk el verekedni. Hangulatfokozóként bevetünk egy kis mézes málnást, így még BlackSheep-né sms-e sem zavart. :)  ..
Ez a játék rövid idő alatt olyannyira felkúrja az ember agyát, hogy muszáj volt bemutatnom. A videó java része improvizáció, és az egész egyben, vágás nélkül lett felvéve, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést. ..
Mivel két film is volt, amiről nem igazán tudtam volna egy teljes videó erejéig beszélni, egy videóban elintéztem mindkettőt, a végén egy kis meglepetéssel. ..
Beneg^ 2010.07.08 21:11:42
rounpayne, milyen jó ötlet! Szerintem, az Asylum filmek készítői is telljesen tisztában vannak azzal, hogy szar, nézhetetlen filmeket csinálnak. Ennyire egy ember sem lehet hülye, hogy ezt jónak látja. Ez egyszerűen nevetséges... De most komolyan, ebből hogy a fenébe jön nekik pénz? Wááá, hogy lehet valaki ennyire...

Sorter: Mi lenne, ha a videót a Twiglight kapsán, külön csak az értelmes gondolkodású, és filmnéző embereknek csinálnád? Úgy értem, külön a videó elején kiemelnéd hogy a rajongóktól elnézést kérsz. Kíváncsi vagyok nagyon, egy konkrét véleménykifejtésre-elemzésre tőletek.

Hmmm... ti szerintetek tehát a Versus a legrosszabb film amit valaha láttatok. Nem tudom, tény hogy egy kegyetlenül rossz film, de még így is tudtál egy pozitívumot felhozni a Versus kapcsán (a végén a szép zene). Szóval ez tényleg egy rossz film, de koránt se olyan rossz mint az álltalatok nemrég bemutaott Zombik tava, vagy az Asylum filmek akármelyikje. Inkább néznék meg egy Versust, mint egy Asylum filmet. Ezek szerintem sokkal rosszabbak mint a Versus, mivel a Versusban azért több az értékelhető motívum van ,mint egy Asylum filmben.

Ha elkezdek nézni egy filmet, első dolog ami befolyásolja a véleményemet, az a képi mevalósítás. A Versus képi megvalósításával különösebben nem volt nagyobb probléma ( félre ne értsetek, attól még szar). A Zombik Tava című filmelemzéseteknél bemutattatok egy jelenetet, amikor is az operatőr az jelenetnél több szűrőt is használ. Nevetséges. Tehát úgygondlom, sokkal rosszabb filmeket is bemutattatok már mint a Versus.

Érdekelne, hogy ezen érvek mellett, miért rosszabb a Versus, az előbb általam említett filmekél?

Üdv:Beneg^
Beneg^ 2010.07.08 22:45:00
Hmmm... Van benne valami, miután megnéztem azt a sok elemzésvideót amit csináltatok róla, egyből ugrottam hogy "ezt meg kell nézni", én adok a véleményetekre, sőt leginkább ti vagytok azok akik realisztikusan látják a filmeket, és tényleg értetek hozzá. Szóval a lényeg az, miután elkezdtem nézni (nem viccelek) fél óra után úgy éreztem (ilyen érzés még soha nem volt bennem) ezt vagy most kikapcsolom, vagy elvesztegetek még másfél órát az életemből. Kikapcsoltam, én nem voltam olyan erős mint ti hogy végig bírjam nézni.
Az Eszement Freddy-t is a ti inspirálásotokra néztem meg (mármint a sok rossz, amit mondtatok róla) és most lehet meg fogtok kövezni, de némelyik poén már annyira elmeroggyant volt, hogy nem bírtam megálni egy szánalomröhögés nélkül, és ezálltal élvezetté vált a film végignézése :D Ezek az abszurd szar poénok olyannyira szarok hogy már röhögnöm kell rajta. Tényleg, egy haverommal néztük, és elvoltunk ezekkel a faszságokkal.
Mindezek ellenére soha többet nem nézem meg
mert gusztustalan, tele van altesti humorral, amivel nem is lenne olyan nagy baj, de ez szinte csak abból állt! Ha egy embert kihoznának egy elmegyógyintézetből, és azt mondanák neki hogy csináljon filmet, így nézne ki... A színészi játékról ne is beszéljünk!

A másik meg, (nemtudom ti rájöttetek e) MI A ....................-ÉRT AZ A CÍME HOGY ESZEMENT FREDDY?????? Egyrészről Freddy a testvére volt, másrészről ő nem volt Eszement. Mondhatni, hogy a fordítók hibája, de nem, az angol címe " Freddy got Fingered" ami magyarra fordítva annyit jelentene, hogy Freddy megújjazva, vagy a Megújjazott Freddy. Úgyemlékszem egy ilyen jelenet volt a filmbe, amikor Freddy-t elvitték valami csoportterápiára mert azt állítótták hogy az apja megerőszakolta. De ez hogy a .......................-ba kapcsolódik a történethez? Nem tudtok erről valamit, hogy miért is ez a címe, vagy egyszerűen nem volt normális a rendező?

Üdv:Beneg^