Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomikászimátisz

31 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Említettem hogy jönenk hozzánk nagybátyámék...nahát az eltelt már egy jó dielye de nem naon volt hangulatom irogatni:D Most megjött a kedvem:D Azért jöttek hogy mamámat vigyék el innen magukhoz, aztán vasárnap megint jön vissza, hurrá...A lényeg hogy van egy tündéri kislányuk:D…..
Úgy kezdődött az egész hogy ismételtem Henivel és Renivel megbeszéltük hogy találkozunk:D Csak ahogy szoktuk csinálni:DÚgy beszéltük le ugye ezúttal hogy iszunk is mert egyikünk sem volt túl jó passzban aznap.Lementünk unicumba Tequilázni:D Egy kedves csaj volt a pultos…..
Kicsit elvok lustulva ezért írok kevesebb blog bejegyzést, de vissza fogok remélem szokni erre mert azért jó olog ide leírni az ember baját, meg azt ami történik vele. na de most nem is ez a lényeg.Tegnapelőtt ismételten reniékkel találkoztam, úgy terveztük dumálunk meg minden…..
Eltűnésem oka mindössze az elfoglaltságomból fakadt:D Hát akkor lássuk mi is történt velem az utóbbi pár napban.Előszöris levágattam a hajam és most keményen siratom!XD Nembaj télig visszanő!:DSzerdán mégegyszer találkoztam Reniékkel, ugyanúgy mint vasaárnap is, ugyanazt…..
Gondolom feltűnt hogy már több mint 1 hónapja nem volt bejegyzésem. Ennek csupán annyi az oka hogy nem tartózkodtam magyarország területén!:D Azt tudni kell hogy én Romániai születésű vagyok, pontosabban Marosvásárhelyi és minden évben megteszem oda ezt a kis nyári…..
Eddig azért nem írtam blog bejegyzést mert ami azt illeti elég unalmas napokon vok túl. Nem sok minden történt velem az utóbbi pár napban amit a tegnapi nap sokrétű eseményei törtek meg.Lényegében annyi a történet hogy utolsó nap mint mondtam gyakorlatra kellett volna jönnünk, de…..
MAi nap izgalmasabbnak ígérkezett mint visszamenőleg az előző 1 hónap eseményei:D Egész nap Én és Heni feje fölött lebegett az hogy megyünk vásárolni majd!XD De erről később!:D Nap elejét úgy kezdtük hogy voltak vmi üdítők kirakva a tanári asztalra fogtuk magunkat és…..
Ma mentünk el kirándulni gyakorlat helyett. megbeszéltük Henivel hogy Deákon találkozunk reggel és onnan együtt megyünk. Már örsön láttam hogy vmi probléma van de ami utána jött az sem volt smemi!XD Akarnék etmenni a zebrán és előttem egy óriási embertömeg, át sme lehetett…..
Örömmel jelenthetem be hogy úgy néz ki nem bukom meg semmiből, szóval a nyaram így teljes felszabadultságban fog telni. Reninek is sikerült a matekot megcsinálni, habár Heninek a biológiát nem sikerült kijavítania nem félek attól hogy meg fog bukni, mivelhogy tudom róla hogy meg…..
na éppen msot kezdődött el az úriási hajtás hogy ne bukjak emg matekból meg egyebekből. csak annyit szeretnék közölni hogy most egy darabig fogom hanyagolni a blog írást mert alig van időm arra hogy a tanulás mellett írjak. na és persze hangulatom sem naon van mostanában. Szóval…..
A mai napom átlagos volt teljesen kivéve az angol tanárnő izzadtságfoltjait ami szinte elfedte az egész testétXd Angolra megvolt a szakadásunk!XDMűszakiból 1-es lett a TZ-m ezért újra kell írnom. És ha az sem sikerül elképzelhető hogy megbukom.... szal duplán kell tanulnom....erre…..
Ma úgy indult a nap uyge hogy a 11/B megint megszervezte a tanárok programját csak ahogy szoktuk!XD Csak hogy maradjunk ugyanabban a kerékvágásban amiben eddig voltunk:D Elvileg már enm lehettunk volna a lenti termünkben, de mi úgy döntöttünk hogy lennmaradunk és csak a 4. óra után…..
Néhány perce hannával volt egy elég felvilágosító beszélgetésem, ami igazából nem volt pár mondatnál több, de nagy nyomot hagyott bennem mint ahogy az a beszélgetés is nagy hatással volt rám amit még pénteken bonyolítottunk le Reniékkel. Néhány sort írt csak mégis teljesen…..
Ma gyakorlat volt és segítettünk az érettségizőknek. Lényegében annyit kellett tennünk hogy követtük az utasításaikat mivel munkaszervezés része is volt a gyakorlati érettséginek, de erről kicsit később beszélek.Első sorban az tetszett ebben az egészben hogy oylan helyre…..
Azzal kezdem, hogy akkora béna vok hogy véletlenül 2 bejegyzésemet is kitöröltem a blogból!XD nemtom hogy sikerült, de ez van. Most nem fogom mégegyszer leírni. Az egyik az amin a mocsárban gázolásról és városligetről beszéltem. A másik emg amikor Reniékkel összevesztem. csak…..
A mai hangulatomat ezzel a szép spanyol idézettel tudom a legjobban átadni. Az hogy mit jelent találjátok ki, nem mondom el, nyomozzatok!:DTodas las noches pensando: ''?Porque esto me pasa a mi?''"Porque todos los momentos han de ser tan duros?"..
Nos nem is tom hol kezdjem. Örülök is meg szomorú is vok a fejlemények miatt. De semmi képp sem találom igazságtalannak. Lehetne ennél rosszabb is.Na szóval. Ma felmentünk reniékhez hárman, Reni, Heni meg Én és elkezdtünk beszélgetni erről a kicsit számomra kellemetlen…..
Előző bejegyzésemben mondtam hogy várom a megfelelő pillanatot hogy bezséljek a lányokkal, de peszsimista is voltam mert azt írtam ez nem msot jön el. Tévedni emberi dolog, mert már a mai nap jónak ígérkezett alra hogy beszéljek Henivel a problémáról.Én naon meglepődtem mikor…..
Még mindíg nem sikerült megoldanom a problémát Reniékkel, ami nagyon nyomaszt leg belül. De nem ragadhatok itt le, ha vmit ezt egy életre megt5anultam tőlük. Ha agyalok ezen az egészen akkor csak rosszabb lesz. Eddig azért nem írtam mert se energiám, se idegzetem, se kedvem nem volt…..
A mai nap is átlagos napnak indult, pont úgy mint a többi, de ahogy szoktuk ezt a napot is széppé tettük!:DIgazából hülyeségből nem sok jutott ki mára.:( De azért Henivel szokásunkhoz híven alkottunk megint, vagy ha úgy vesszük ő alkotott, én pedig hoztam a formámat, ami ma a…..
A Tina-partonJöttem a Tina partjairól,Hol álmodoztam dobverőn,A szívem egy nagy New YorkerS finom akciók az erőmRaptor kút, gibbon alja, fokos,Pusztuság, csifi, durva kezek,vad intők, homlok, álom bankók,A Tina-parton mit keresek?(Heni fordításábanXD)Fogalom magyarázatXD:-Raptor: Egy…..
na a ma reggelem elég átlagosan indult, de azt hiszem így az osztályban egy páran széppé tettük ezt a napot!:DKezdjük az agrometeorológia feleléseknél. Viki, Zoli és Hanna feleltek. Hozták is a formájukat!XD Zoli szerint a hideget az északisarkról a jegesmedvék hozzák majd…..
Érdekesen indult ez a nap és a folytatása ha lehet iylet mondani még érdekesebb volt!:DHenivel megbeszéltük hogy ma reggel találkozunk Örsön a gombánál.... már itt rosszul kezdődött mindenXD 7:10-kor találkoztunk volna. Én ott voltam már 7:05-kor és vártam rá 7:20-ig. Dobtam rá…..
Egy bolond srác blogja!:) Hm.... 2010.05.10 20:11:00
Hát a reggelem elég rosszul indult. Mikor kikeltem az ágyból éreztem hogy ez a napom nem lesz felhőtlenül boldog. De hál istennek tévedtem és tévedni uygebár emberi dolog!:DReggel úgy kezdődött hogy Reni elhozta nekem még a szombaton ott flejtett vásárolt holmijaimat ami már…..
Tegnap megbeszéltük Henivel és Renivel hogy kimegyünk ide a pusztára ahol Henivel már voltunk és zenélünk....de nem jött össze mert szakadt az eső így átraktuk a székhelyünket Pestre... Először Henivel elmentünk vásárolni. Én vettem 2 pólót new yorkerben és ő is vett egy…..