Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sosemondd

6 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton megkezdődik női kézilabdázók soron következő világbajnoksága. A helyszín Dánia, és ezúttal is szurkolhatunk a magyar válogatottnak is.  Németh András (Fotó: MKSZ) Németh András szövetségi kapitány keretében nem nagyon találunk meglepetéseket. Akik követték…..
Hosszabbítás után, hétméteres-dobásokkal, elveszítette a Ferencváros a női kézilabda BL-selejtezőt a HC Leipzig ellen, így a német csapat jutott be a Bajnokok Ligájának főtáblájára. Illetve jelen sorok írásakor ez még nem teljesen biztos, mivel az FTC megóvta a…..
Rendhagyó sajtótájékoztatót tartott a Vastüdő vezetősége a klub élén történt változásokról. Az alábbi írásban az új menedzser bemutatkozó beszédéből idézünk, amelyben szó esik célkitűzéseiről, vállalásairól is. "Ha komolyan vesszük a Vastüdőt, úgy gondolhatjuk,…..
Pótolom egy régi ígéretemet. Néhányunknak érdekes lehet. NS, 2012. május 26., 6. o. Emlékszem, mikor annak idején Brankónak meg nekem magyarázta, hogy miként, hogyan fussunk el a szélen. Mondta is, hogy Brankónak jó a lövőtechnikája. Volt hozzá szeme, na. :)…..
Tegnap Rákosligeten a Ligeti Piknik és Sportnap labdarúgó-kupáján vett részt Csapatunk. Az eredményesség szempontjából nem mondhatnánk, hogy vidám szezon van mögöttünk (az őszit is beleszámolva, pláne...), éppen ezért egyfajta búfelejtőként tekintettünk a tegnapi…..
Csapatunk tegnap a Beverneki Farkasok együttesével játszott, és 3-2-es vereséget szenvedett. Szünetben 2-0 volt oda, holott valamivel több helyzetet alakítottunk ki az első félidőben, a meccs előtti pityergő esővel együtt azonban a célzóvíz nem érkezett meg, azaz körbelődöztük…..
Beszélgetésünket azzal zárja, hogy még egyszer kiemeli: nagyon örül, hogy a csapat fenntartotta számára a helyet, és még soha nem volt ilyen motivált, mint most, ezért ég a bizonyítási vágytól. Fölösleges dolog hangsúlyoznia oly’ nagyon, hiszen süt minden mondatáról az…..
Nélküle ma a Vastüdő nem lenne olyan és az, ami. Nem úgy, mint Pali, de ő is megkerülhetetlen. Ha tutira akarod megtudni, mikor lesz a meccs és hogy állunk a tabellán, őt hívod; ha félsz, hogy nem leszünk meg, szintén. A csapat – és a blog – lelke: Bö.Az elmúlt…..
Hétfőn este a legelső időpontban 1st Sport Szerver ellen lépett pályára csapatunk. Tavaly még El(i)te Alakulat néven megnyerték a D. Ligát, bár most nem szerepelnek ennyire fényesen. Nehéz meccsre számítottunk, hiszen mégiscsak mi vagyunk a sereghajtók... A kezdés előtt Csapatunk…..
A három vereséggel rajtoló Csapatunk nehéz feladat előtt állt, hiszen a tabellát imponáló gólkülönbséggel vezető ELTE-ÁJK volt az ellenfél. Nem volt meg a teljes keret: Csabi és Wundi nem tudott jönni, Balázs pontos érkezésében bízni kellett, Zoli késett. Réka pontosan…..
sosemondd 2011.10.04 13:21:34
Interjúsorozat a vastüdősökkel. Ki lenne alkalmasabb ember az első részre, mint az elnök? A menedzser? A cséká? Vagy a Vastüdő történetírója? Az Alapító Atyák egyike? Szerencsém van. Kötélnek áll az ember, aki maga „a” Vastüdő.2007 óta vagyok a Vastüdő tagja.…..
 Tegnap Csapatunk második felkészülési mérkőzését is megnyerte a Rapid Tipli gárdája ellen. A jó iramú mérkőzés 4-2-es félidő után 9-4-es eredménnyel zárult.A csupán egy cserével rendelkező Csapatunk alaposan felpörgött a mérkőzés elején (a szép számú…..
Már több mint egy hónap telt el az ominózus meccs óta... Ez az idő bőven elég volt arra, hogy minden játékos szellemileg és fizikálisan feltöltődjön. Mivel két hónap múlva indul a bajnokság, ezért a július 11-i héttel Csapatunk is elkezdi a felkészülést. Bö megszerezte a…..
sosemondd 2011.07.04 09:56:20
Úgy alakult a tabella, hogy...: megvannak az utolsó előtti forduló eredményei. Ennek alapján kijelenthető, hogy az FC Sördögök (bajnokként) feljutottak a B. Ligába, az El Nino pedig biztosan kiesett. A 2. és a 3. hely azonban még kiadó az utolsó fordulóban, de ennek több…..
Edzés: jövő héten szabadnaposak vagyunk. Azonban a szervezők így is biztosítják a pályát. 9 órától lenne az edzésnek vagy baráti focinak tekinthető találkozó. Persze utána lenne sörözés is, de ekkor tájt már 10 óra lesz, így kérdés, hogy hányan jönnének el. Ebben az…..
sosemondd 2011.05.08 23:06:59
Ma este a szokásos helyen újra pályára lépett Csapatunk. Ellenfelünk a tabella közepéhez tartozó Szépfiúk FC volt. Sajnos megint nem tudtunk teljes létszámban kiállni, de legalább - a Raubkopie elleni meccshez képest - voltak védőink. Tökéletes futballidőben vágtunk neki a…..
sosemondd 2011.05.03 00:22:51
Az AS Kóma elleni meccsen nem csak a játékkal kellett foglalkozni. Az ellenfél egyik játékosa nagyképű, alázós korszakát élte (inkább technikai tudását csillogtatta volna, bár abban is ott van a toppon), így nem volt véletlen, hogy egyik játékosunkkal összeszólalkozott (nevét…..
Április 4-én este 8-tól az AS Kóma ellen lép pályára Csapatunk. Hétfőn egy másik Derby is lesz, amin kötelességünk képviselni csapatunkat, így Wundira és Petire nem számíthatunk. Ugyanazon a pályán játszunk, mint múlt héten.Sajnos nem állunk valami jól a tabellán. Bár…..
A szervezők közleményben tudatták a C. Ligában induló csapatokat - lesznek ismerős nevek:Aljas HFC, AS Kóma, El Nino, FC Sördögök, Grund FC, Iron FC, PSZF EINDHOVEN, Raubkopie, Reaktivált Gének FC, Szépfiúk FC, Telep SEKA 11 csapatból öttel már játszottunk legalább egyszer:1)…..
Sok infó lesz, úgyhogy tessenek figyelni.:)1. Először is a pénteki edzésre kevés pozitív visszajelzés érkezett, így szerintem halasszuk a dolgot.2. Kiírták az új bajnokságot, február 20-ig tudnak nevezni a régi csapatok. Ami látszik, hogy az eddig 3 helyett 1 összevont C liga lesz…..
Január 21.-én megkezdi felkészülését csapatunk a tavaszi szezonra. 19.00-21.00-ig miénk a pálya, lefoglaltam. Cím: Pál Apostol Iskola, 1173 Budapest, Pesti út 84.A pályát óránként 5000 ft-ért adják ki, plusz 1000 forint a világítás, alkalmanként. Így a két óra…..
Csapatunk is elkezdi a téli felkészülést. A szezonzáró banketten megbeszéltek szerint alakul a menetrend. Az első edzés januárban lesz. Az alábbi időpontokat kínáljuk fel a Csapattagok számára:2011. január 21. (péntek) 19.00 (vagy esetleg 2011. január 24. (hétfő) 19.00.)!A…..
Ma este Csapatunk a Drogbarna ellen lépett pályára. Sajnos Branko a hét elején megsérült, így ő nem tudott részt venni, de Vércse visszatért, így létszámban is megvoltunk, bár a délelőtti események kicsit felkorbácsolták a nyugodt hangulatot. A mérkőzés kezdete előtt…..
Holnap este a bajnokság utolsó fordulójában a Drogbarna nevű csapat ellen lépünk pályára. Számunkra ezzel még nem fejeződik be a szezon, hiszen van egy elmaradt mérkőzésünk. Az előrejelzések szerint havas és hideg időben kell lejátszani a találkozót.Téliesre fordult az…..
Pletyka szinten már hallottunk róla, így kötelességünknek éreztük, hogy utánajárjunk az hírnek. A legfelső szintig sikerült eljutnunk.A szponzorokkal közösen meg tudtuk győzni Wundit a folytatásról. Így a meditációját egy későbbi időpontra halasztja. Holnap még nem tud a…..