Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boy74

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MOM Park Match-ban mi a fenének van biztonági őr, ha nem áll a helyén, ha nem lehet neki bemutatni a máshol vásárolt árut, ha nem nézi senki a biztonsági kamerák képernyőit és probléma esetén senki nem ellenőrzi azokat? Ja, már tudjuk, hogy azokat macerálják, akik nem loptak.…..
boy74 2010.03.10 11:43:02
@Montezuma: Ha az a felvétel, gyanúsítás alapja, köteles megmutatni, ha te nem ismered be a tettet. Ellenkező esetben, tárgyalás esetén kérhetnéd mint bizonyíték a védelem részére. De addigra rég letörlik.
Ádám lábán kis híján szétesett a munkavédelmi bakancs, mindössze 2 hónap hordás után. A strapabíró, nagy igénybevételre gyártott cipőt viszont hiába vitte vissza a boltba, a gyártó 3 hónap vizsgálódás után megállapította, hogy a hibát a klasszikus nem rendeltetésszerű…..
Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a…..