Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shadowguard

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop? Hmmm? Felteszem máshogy a kérdést: Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlő, akkor vajon ha embereket, állatokat,…..
Shadowguard 2010.05.26 09:17:17
@El Topo (Sgt. Elias): Egy-egy fát? :D Az átlag fekete esetleg, de itt Hevesben is vannak olyanok, akik egy-egy IFA-ra valót vágnak ki egyszerre és elég sokat fordulnak. A rendőrt meg ha esetleg szólni mer megverik és még nekik áll feljebb.
Vastagbőr Fejek a hó alatt 2010.02.01 18:01:00
A hétvégén leesett –hazai viszonylatban- soknak számító hó bizony próbára tette az embereket: sok lapátolás, mérgelődés, bosszankodás. Van, aki az időjárásra haragudott, volt, aki embertársaira. Így tett a Kossuth rádió riportere is a szombat 11:00 órái hírekben. A…..
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
Kresztanfolyamon ismerkedni micsoda szép dolog! Kedves Szakítós! A sok történet olvasása után én is úgy döntöttem megírom az én "happy end nélküli" storym :). Három évvel ezelőtt ismertem meg Krisztinát egy kressztanfolyamon, ő 17 volt én pedig 23 éves. Nagyon…..
Shadowguard 2009.09.29 06:22:29
@Letícia-Charlotte in SBp: Igen. Legalábbis másfél évig már várakoztam egy lányra, de aztán feladtam. De még boldog (?) fiatalkoromban is könnyedén kivártam fél évet (nem tudtam mennyi lesz), mert kiszemeltem akkor boldog párkapcsolatban élt. És nem, nem is kavartam bele nekik, akkor a srác volt a hunyó.
 Családi dráma, nehéz mit mondani. Kedves Szakítós! Blogodat olvasgatva jutottam arra az elhatározásra, hogy a saját történetem is érdemes lehet a blogközönség figyelmére, így azt megosztanám velük. A történet tiniszerelemnek indult. Amikor megismerkedtünk én 14 ő 16 meg…..
Shadowguard 2009.09.18 11:00:56
@Peanut33: Egyetemet szerintem is be kellene fejezni, főleg, ha tényleg azt mondják tehetséges vagy.
Egyébként arra azért kíváncsi lennék, hogy fajultak idáig a dolgok. Ha jól következtetek, akkor a depresszió amiatt alakult ki, mert már akkor furcsán viselkedett a férjed, később ki is derült, hogy nem véletlenül. Ez idáig stimmel. A terapeuta nem segített, ez is rendben (azaz nincs rendben, de értem). Amit nem értek:
- Kezdetekben a nagyszülők segítettek. Akkor most hogyhogy az anyósod is ennyire a kisemmizésre koncentrál?
- Mi az oka annak, hogy sem a férjed, sem az anyósod nem érdeklődik a gyerekek iránt?
Shadowguard 2009.09.18 11:05:33
@Peanut33: Jó, a kérdéseim így már tárgytalanok.
@engelchen77: A fénymásolásból neki is baja lehet. Ha jól olvasok a sorok között, akkor hivatalos papíron nem egészen úgy festett a vállalkozás, mint ténylegesen. Szóval megfenyegetni esetleg meg lehet vele a férjet, de konkrétan lépni is már nem biztos, hogy egészséges.
Shadowguard 2009.09.18 11:07:54
@Peanut33: Lehet ezt a mondatot értettem rosszul: "Persze a nagyik sokat segítettek, hogy el tudjunk menni."
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
Shadowguard 2009.09.17 09:10:42
@Xmas: A teljesítményt hozza, mert ritka hülye tól-ig határok vannak megadva a dunawebnél (azt hiszem 2megabitnél 192 kbit a minimum :D ) ;-) Mondjuk nekem szépen becsületesen hozza a maximumot is, néha még kicsit többet is. Jó, én megnézettem olyannal, aki jobban ért az ilyenekhez és tudom mire lehet hivatkozni, ha baj van, de az már a legvégső határ. Az ügyintéző is ember ugyanis és nem kell elküldeni az anyjába, mert csak az ügyfél jár rosszul. Kedvesen, emberi hangon beszélni és hipp-hopp rendbe is jönnek a dolgok. Nekem működik.

Mondjuk lehet én vagyok a kivétel, ami erősíti a szabályt (meg még egy-két ismerős, akik bizonyos okok miatt nem mennek máshová, pedig van már több szolgáltató is) vagy csak errefelé van normális hálózat (utóbbit kétlem, mert pár házzal arrébb is bajok voltak vele), mert nekem idén egyetlen egyszer volt vele bajom, akkor is két nap alatt megszerelték (ebből az egyik vasárnap)
Shadowguard 2009.09.17 09:49:09
@a fej nélküli ember: Akkor ideje összefutnunk :D 2006-ban kötöttem velük egy éveset, azóta kétszer hosszabbítottam és még most is az van. Nekem működik :D
 Addig bírtam, hogy a kutya karanténba kerül. Nem igaz, hogy az ember a szenvedéstöl megtisztul, jobb lesz, bölcs és megértö. Az ember hideg lesz, beavatott és közömbös. Mikor az ember, elöször életében, igazán megérti a végzetet, csaknem nyugodt lesz. Nyugodt és olyan…..
Este dizsi a kollégium ebédlőjében. Néhány lámpa villog, Modern Talking. Nem megyek le, mert sznob vagyok, csak Queen a zene.A kép innenSziasztok Szakítósok, 22 évvel ezelőtti történet… 14 éves voltam. Ő, Jusztina (álnév) 13. (Ne röhögjetek) Tanulmányi…..
Shadowguard 2009.09.10 12:27:27
@Kedves Nard: Rokonlélek :D A sört ugyan szeretem, de azt is csak mértékkel :D Egyébként ha nem akarod ezt nézni a tévében, akkor az a legegyszerűbb, ha nem is nézel tévét. Én maximum akkor látom a dobozt, ha fateromat látogatom meg, egyébként filmekre, sorozatokra ott a net vagy inkább olvasok :D
Shadowguard 2009.09.10 12:39:29
@tarquin- k.b. ördögműalkotás: Nem tudom mi lehet az oka. Már mondtam neki, hogy ne keressen, mert:
1. Nem akarok vele beszélni
2. Nem is akarok tőle semmit
@pöttyöslaszti: Az első nem is egy rossz ötlet. Csak előtte íratok vele egy végrendeletet :P
Shadowguard 2009.09.10 12:41:15
@Kedves Nard: Én erre gondoltam: "utálom a focit, F1-et, olimpiát és minden mást is".
Nagyon mérges lettem, hogy HOGY LEHET ÍGY VALAKIVEL SZAKÍTANI? pedig már nem is szerettem. Azóta kerülöm, mert ez annyira bántott , hogy megbeszélés nélkül/előtt kiírja, és így akarja közzétenni, hogy már nem vagyunk együtt... Szóval szerintem ez elég szánalmas.   A kép…..
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
Shadowguard 2009.09.08 20:45:09
@mütyür: Az lesz, holnap fogom rávetni magam, akkor szabad a délutánom :D
@flymazs: Én sajnos a kávéról vagyok letiltva. Pedig milyen jó is volt régen, napi 3-4 óra alvás, fél liter kávéval körítve. :( Csak sajnos a doki azt mondta se kávé, se tea, se semmi serkentőszer.
@akárki: Ha a mai tiniken akarsz szörnyülködni akkor igen, egyébként nem.
Szeretheted bármennyire a másikat (nem kétlem, hogy a kapcsolatunk első két évében odavolt értem ő is), a rossz szex tönkretehet mindent. Ha a szex nem működik, más sem fog. A kép innen Kedves Szakítós-Szerkesztőség és -Olvasók! Lecsóba bele: történet főhősi…..
Shadowguard 2009.09.08 11:17:22
@Lunatica-Miranda in SBp: Én élőben is ugyanilyen érthetetlen vagyok, de legalább ott is ugyanúgy kisebbségbe vagyok szorítva :D
@Muha: Remélem ezt most nem gondoltad komolyan... Miért ne kezdeményezhetne a nő? Ennyi erővel a nő is éppen gondolkodhat valami fontos dolgon, esetleg mehet ő is időre valahová. Ez már a XXI. század minden rákfenéjével együtt ;-)
Shadowguard 2009.09.08 11:23:45
@Primula: Már miért lenne elgondolkodtató? Az egész attól függ mennyire jó valakinek a memóriája. Én a legelső kapcsolatomból is részletesen emlékszek dolgokra, pedig az már 8 éve volt és azóta volt több is. Egyszerűen maradandó nyomot hagyott benne a dolog.
@Dr. Jula Watson: Én elhiszem, meg nem mondtam azt szerintem sehol, hogy az én véleményem az "egy igaz kinyilatkoztatás". ;-) Csak egyszerűen ilyen vagyok és ebben már szerintem nem is fogok változni. Ismerősök szerint régimódi, aki kevésbé finoman akar fogalmazni aszerint meg egy barom. Utóbbit főleg amiatt kaptam meg egy párszor, mert én például NEM vagyok hajlandó csak szexre alapozni egy kapcsolatot...
Shadowguard 2009.09.08 11:31:22
@tuli_: Itt nem arról van szó, hogy nem hallgatok rád/rájuk, hanem arról, hogy ilyen a természetem. És ha tényleg zavarta, akkor azt már azóta nyugodtan megmondhatta volna, hiszen már nem vagyunk együtt. És én soha nem mondtam, hogy velem mindent meg lehet beszélni, viszont azóta már mondott el olyan dolgokat, amiket addig módszeresen került(em). Magyarán ennek sem kellene kivételnek lennie.
És hogy akkor teljesen őszinte legyek: jobban zavarta anno, mikor én is kezdeményeztem és gyakrabban volt, hogy olyankor nem is lett semmi. Na erre varrjatok gombot, ha szerintetek nem jó, ha csak az egyik fél kezdeményez :D
Éreztem hogy valami nincs rendben, megkérdeztem mi a gond. Kiderült, hogy ő "elfelejtett" szakítani a pasijával, meg nem is tudja hogy akarja-e ezt. A kép innenHali!Mint előttem sokan mások megírom most én is a saját történetem. A szereplők Laura és Ákos (én).…..
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
Shadowguard 2009.09.07 12:51:11
@Muha: Nem szokásunk nőt megütni, még ha rászolgál is. Nekem a legdurvább az volt, mikor "kicsit" megropogtattam gy leányzó csuklóját, hogy ugyan de már ne a törzshelyemen nyeszetelje a kezét egy üvegdarabbal, mert rossz fényt vetne a helyre :D
@Borsószem: Hidd el, 4-5 nap után, amikor csak pár órákat alszol olyan szépen fogsz szuszogni este nyolckor, mint a parancsolat :D
@Zsit (nyújtózós macs; E, _nagyon_ E, aki T :D): Ahogy érzed :D Jó étvágyat egyébként :D
@codeine / King of Kebab: Hát nézd, ha szeretsz olvasni, akkor az Alkonyat egy laza fél nap alatt kiolvasható, nem bonyolult a nyelvezete (tinikönyvnek készült ugye) és nem is túl hosszú.
Shadowguard 2009.09.07 13:10:31
@codeine / King of Kebab: Hát melóban kezdtem el egy nyugisabb napon olyan 10 körül és már otthon fejeztem be este nyolc felé. És igen, tessék limonádéra számítani, de legalább elég viccesen van tálalva a sztori (ami a filmben nem is jött át), szóval volt is belőle bajom, hogy min röhögök én melóban :D
@Borsószem: Na de hány nap három óra zsinórban? Mert 5-6 nap után azért szerintem a szervezeted igényelni fogja az alvást és akkor mese nincs, aludni KELL :D Ha akarsz, ha nem :D
Shadowguard 2009.09.07 13:19:32
@Dr. Jula Watson: Ezek szerint embere válogatja. Mondjuk boldog kollégista években én is simán kibírtam napi 4-5 órákkal és hétvégén sem aludtam sokkal többet, mert a hétvége a barátnőé volt, de manapság már 10-15 nap után azt mondom, hogy aludnom kell. Ebben persze az is közrejátszhat, hogy orvosi rendelvényre le kellett állnom a mértéktelen kávéfogyasztással is (155/100 kicsit magas vérnyomásnak)
Egy szokásos történet a sodródó a lányról, a reménykedő fiúról, a reménytelen jövőről és az őrjítő fájdalomról, ami megmarad a szívben. Az én levelemben nem lesz sem érdekes lekoptató szöveg, sem igazán megalázó szakítás, csak egy - számomra mindenképpen - érdekes…..
Shadowguard 2009.09.04 11:36:33
@flymazs: És tudod te, hogy ez manapság mennyire ritka dolog? :-( Egyébként egy ideje már én is csak a társaság miatt járok kocsmába, anno boldog kollégista évek alatt azért az alkohol lehetősége is csábított, de csak mértékkel :D
@Kiraaaaaa: Hát jah, bár a fent elmesélésre felajánlott sztoriban drága egy hülyeség volt...
Shadowguard 2009.09.04 12:11:11
@tuli_: Csak a lényeget, az egész sztorit itt nem. Legyen elég annyi, hogy megcsalt és én mentem vele orvoshoz, meg vettem neki 72 órás SOS tablettát...
Shadowguard 2009.09.04 12:13:26
@tarquin- k.b. ördögműalkotás: Nem én írtam a posztot, csak a legelején megjegyeztem, hogy köztem és exem között még nagyobb volt a korkülönbség és kissé eltértünk emiatt az eredeti témától.
Ebben a sztoriban van rocker, de még mindig nincs fesztiválos szakításunk.  A kép innen Íme néhány sztori:1. Egyetemistaként megismerkedtem egy gyönyörű, hosszú hajú, kisportolt testű rocker sráccal. A kezdeti hév után a közös tevékenységeink nagy része…..
Shadowguard 2009.08.11 14:27:30
@Drága gernika: Bocsánatos vagy sem, de én csináltam, vállalom a vascsövet. Csináltam már sok hülyeséget, de mindig vállaltam a következményeket. Mondjuk ezt elvárnám mástól is... :-(
@Da Moon Iz Black a napfény belülről fakad :): Nem hiszem, mert az elején tényleg el volt téve előlem. Szerintem abból indult ki, hogy úgyis megbízok benne és úgyse nézem meg. Persze kimagyarázta a végén...
Shadowguard 2009.08.11 14:33:04
@Da Moon Iz Black a napfény belülről fakad :): Igen, kellemetlenül részletező. És javítok: nem ki, hanem megmagyarázta. Hogy ő azt a srácot mennyire szerette anno, csak akkor barátnője voltt (utóbb kiderült, hogy akkor is), meg hogy sajnálja, meg bánja, meg satöbbi. Én meg persze bedőltem az egésznek és megbocsájtottam. Ő hálából két hónapra rá kidobott egy másik gyerek miatt. Csak úgy, egyik napról a másikra... :-/
Shadowguard 2009.08.11 14:39:34
@Drága gernika: Tanulság: ezt elhatározni el lehet, de ha az ember szeret valakit, akkor hajlamos megbocsájtani sok mindent. A vicc az, hogy pont akkor dobott mikor már azt hittem sikerült túllépni a történteken és éppen az egyéves évfordulónkat tervezgettem magamban... És tényleg előzmények nélkül... Nők :-/
A hónap egyik legpofátlanabb híre, történni persze nem fog semmi... Egy névtelenséget kérő minisztériumi alkalmazott több emailt juttatott el az [origo]-hoz, ezekből az derül ki, hogy öt hónap alatt három alkalommal kapott a rendes havi juttatásokon túl összesen 200 ezer forintnak…..
Shadowguard 2009.08.11 11:44:31
@freehckr: Inkább csak a szavazataikra. Nem hinném, hogy ott bármilyen magas szintű munka folyik...
Shadowguard 2009.08.11 12:12:41
@IdősAsszony: És ön mindent elhisz a jelenlegi politikai "elitnek"?
Addig mondta a lány, hogy fél a megcsalástól, hogy végül ő csalta meg a fiút. Szörnyű érzés, amikor az ember mérföldkőhöz érkezve az életében visszagondol az eltelt évekre és ráébred: szörnyű hibát követett el, és arról addig fogalma sem volt. Én így jártam. Még az…..
Shadowguard 2009.08.07 14:21:45
@Kiraaaaaa: Nagyon szerelmes. Egyébként csak hatról tudtam, másik hármat csak a szakítás után vágott a fejemhez. Néhány más, nem túl kellemes infóval együtt.
Shadowguard 2009.08.07 14:35:02
@Kiraaaaaa: hát végülis fel lehet fogni úgy is, hogy én dobtam, bár ennél egy kicsit durvább volt a dolog (nem, nem bántottam, de annak se volt sok híja).
Shadowguard 2009.08.07 14:47:44
@Kiraaaaaa: Meg bizony :D Két hete olvasom a blogot, egy hétig meg gondolkoztam rajta, hogy meg merjem-e írni egyáltalán. Bár előre sejtem, hogy jó alaposan le leszek marházva, de tényleg az voltam. Vagy finomabban fogalmazva szerelmes, de a lényeg ugyanaz.