Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ggabri

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiskutyával, gyerekkel, de főleg csöccsel mindent el lehet adni, ez nagyjából olyan alapvetés, mint az, hogy Jáksó László nem tud tévésorozatot készíteni (lásd még a Marslakók című katyvasz földbe állását és az azt követő hisztit). Mi jobb egy kéjesen nyögdécselő…..
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
Segítséget kérek minden, a férfivonzerőre fogékony olvasótól. Cikket rakok össze ugyanis a választásokon induló legdögösebb pasikról, és ugyanaz a problémám, mint korunk Fenyő Miklósának, Inkei Bencének és korunk Beach Boysának, a Népi papa és a haveroknak: Szóval…..
Magyar Opera Oldalképek (b1679) 2009.07.31 16:54:00
A Tab Preview nevű funkció - aminek pontos magyar megfelelője még nem ismeretes előttem - az Opera 10 első bétájának egyik meglepetése volt. Alapvetően arról van szó, hogy a fülsávot "lehúzva" a fülek alatt megjelenik az oldal előnézeti képe is, könnyebbé téve az…..