Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Executioner

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óbuda több, mint város! testvérblogunkon már idestova másfél éve megjelent a Faházról egy beszámoló, de úgy gondoltuk, mi se maradhatunk ki. Ahogy a képen is látszik: közvetlenül a Kerék vendéglő mellett vagyunk, a Bery's-zel szemben, az Ani presszótól csupán egy percnyi…..
Új kedvencre leltem Óbudán! Kivételesen nem egy lepukkant kiskocsma a szerelem tárgya, hanem Óbuda új élelmezésellátója, a Magic Burger büfé!   Egyik este munka után gondoltam, megiszom 1-2 sört kollégámmal, T-Csabival, így a Profi felé vettük az irányt, hogy megvegyük a…..
Mai nevén Bem söröző és étterem - a Margit hídtól ha a rakparton elindulunk a Batthyány tér felé, azonnal feltűnik jobboldalt a Bem téri pincelejáró. A környékről már ismerős retróhangulat (gondoljunk már megint csak a Bambira) itt is már rögtön meglátszik: az…..
Executioner 2010.05.28 03:32:41
Nem felejtem ám a tavaly augusztusi kerékpártúráimat, amikor is Észak-Pestet és Belbudát egyaránt dicséretesen bejártam fényképezőgépemmel - itt-ott 1-1 pohárra megállva. A budapesti ellátóhelyek szinte minden kategóriáját lefedtem a rákosrendezői Manó büfétől kezdve a…..
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
Proszektúra Polanski felelőssége 2009.09.29 10:23:00
Azt egyelőre még nyomozástaktikai okokból nem árulhatom el, hogy a nejem hány botütést érdemelne, ha történetesen Malajziában élne, de az biztos, hogy fél tucatnál jóval többet sózhatnának a hátsójára. Mindez onnan jutott eszembe, hogy olvastam a hírt, miszerint a Kuala…..
Executioner 2009.09.29 13:01:50
Minél nagyobb a biciklisek száma, annál kisebb az esély arra, hogy balesetet szenvedjenek, hívta fel a figyelmet Mikael Colville-Andersen filmrendező, fotós, és a Copenhagen Cycle Chic című népszerű kerékpáros blog szerkesztője, aki Dánia biciklis nagyköveteként járt Budapesten az…..
Executioner 2009.09.25 00:00:09
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
Executioner 2009.08.13 16:37:50
@everyday_normalguy:

Abban igazad van hogy nagyon sok embertől el kéne venni a jogsit azonnal... de akkor sem lesz itt jobb a helyzet mert nem lesz több bicikli út és a sok proli veszi továbbra is ezerrel hitelre a suzukit...
Executioner 2009.08.13 16:41:01
@rnmr:

Csak akkora hogy ha az egész életedben a fővárosban bringázol akkor azért az benne van hogy elüt valami gépjármű. Kinek fáj az jobban neked vagy az autosnak??? Ha most sem érted akkor kérdezd meg az anyukádat!
Executioner 2009.08.13 16:42:00
@dmm:

Akkor menj oda és ne itt okoskodj!