Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freddy70

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság már minden ötletből filmet csinálnak, az egyértelműtől (Harry Potter, Alkonyat, G.I. Joe) a teljesen elborultakig (Monopoly, Crank 2). Sokat gondolkodtunk valamelyik nap azon, hogy melyek azok a művek, amikből ígéretes produkciókat készíthetnének, de a mai napig nem is…..
Ez a lista nem a közös ízlésünknek felel meg, hanem kizárólag az én személyes kedvenceimről van szó (Sorter üzeni, hogy az ő kedvence a 4. helyezett... ha bárkit érdekelne! :-) ). Íme a lista: ..
Valljuk be, a Szupersuli című förtelem után kijárt nekem egy kis pihenő. Erre pedig tökéletes volt ez a francia akcióhurrikán, melynek jellemzéséről legyen elég annyi, hogy pusztán a videó elkészítése elég volt ahhoz, hogy elfeledtesse velem a fent említett borzalmat. U.i.: Van egy félreérthető…..
Kis változás lesz mostantól a youtube-os feltöltésekkel! Mint kiderült, a FOX filmstúdió valami megállapodásban van a youtube-bal, és azért blokkolta a Csajozós film és a Bazi nagy film videóit, merthogy ezeket ők gyártották (nemhogy inkább szégyellnék magukat!). Szóval a FOX-os filmek bemutatóit…..
Már egy hete, hogy láttuk a Crank 2-Magasfeszültség című filmet, de csak most jutottunk el odáig, hogy írjunk is róla. Részben, mert a Versus befejezésével voltunk elfoglalva, másrészt pedig egyszerűen fel kellett dolgotnunk... és ez nem vicc!Egy ilyen filmhez kell néhány dolog:…..
freddy70 2009.08.06 22:03:24