Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onlinedij

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Edgar Müller, a 3d járdafestészet nemzetközileg is kiemelkedő alakja Írországban festette meg Jégkorszak című meghökkentő képét. A 250 négyzetméteres, de múlékony alkotást öt segítővel, összesen öt nap alatt hozták létre. Aki kíváncsi rá, hogyan készülnek azok a…..
onlinedij 2010.05.20 21:18:01
onlinedij 2010.05.20 21:20:27
Jano Labs blog Fotó: a gitár 2008.04.30 11:48:00
Színesben, hogy feldobjuk az előző képek uralta komor hangulatot, de azért maradjunk a zenénél.....
onlinedij 2009.09.01 23:42:11
Marketinges vagyok, nem portálszerkesztő, és tudom, most ezen a területen nálam okosabbak területére tévedek. De eszembe jutott egy ötlet, hátha másnak is tetszik.Van pár olyan oldal, amit naponta többször is megnézek, sőt, néha óránként többször is. Ilyen az Index, az Origó,…..
Az Etarget hirdetési hálózaton az elmúlt héten az alábbi öt hirdetés teljesített a legjobban, azaz ezeknek a legmagasabb a kattintási aránya (CTR) az aktuális kulcsszóra történő megjelenéskor az Etarget hálózatában található keresőkben (azaz a tartalom alapján történő…..
Ha honlapot szeretnénk, első lépés amit meg kell tennünk az a domain név regisztrációja.Ezzel párhuzamosan már dolgozhatunk a tartalmon és a dizájnon.Ha minden a helyére került tartalmilag, szerkezetileg, el lehet kezdeni a linkmarketinget.Itt szeretném felhívni a figyelmeteket arra,…..
Rég jártam már erre, de sajnos megvan az oka, amivel nem akarlak untatni benneteket, csak egy pár szösszenetet idézek az elmúlt két hónapból, amit a Biztosítókkal éltem meg.1. fejezet Axa BiztosítóOktóberben beléptem az Axa Egészségpénztárba. Vártam a kártyát és a belépési…..
Egy koccanásos balesetnél csak egy rosszabb dolog van: ha kiderül, hogy a károkozó kötelezője a MÁV biztosítónál van. Most, hogy megtörténtek az első letartóztatások, végre a MÁV ügyfelei is aggódnak. Sikkasztás, felfüggesztés, visszavonásig nincs több…..
autózz! Beint a MÁV biztosító 2008.02.14 08:15:00
Amikor egy asszociációs játékban valaki azt mondja, MÁV, nemigen az lesz rá a válasz, hogy magas színvonal. Így van ez az azonos nevű biztosítóval is. Felperes is jól megszívta, kb. annyi lehetősége és esélye van, mint az egérnek, aki két vállra akar fektetni egy elefántot.…..
    Pl ezen az oldalon kilehet számolni a kötelező biztosítás összegét. Megnéztem, és végigjátszottam (mint a birka). Mire megtudtam mennyit tudnék spórolni, egy nagycsomó személyes adatot lekértek fölöslegesen (jobb helyeken adathalászatnak…..