Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EliteBeatAgent

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt új színnel bővült a Verbatim hordozható merevlemezeinek palettája. A zsebrevágható mobil-merevlemezek 500 GB adat tárolására képesek, alig 161 grammot nyomnak, méretük 2,5". Percenként 5400 fordulaton pörögnek, akár 480Mbit/s sebességű adatátvitelre képesek, külső…..
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
Ferenc levelének elolvasása után nem hogy fotóért, de mozgóképért könyörgünk: ahogy a Főkefe unott, alulfizetett, keserű és a napi 8 órányi értelmetlennek érzett munkájába megfáradt alkalmazottja mintegy "kurvaanyátok nektek, nem köztisztaság" gondolattal a fejében…..
Ahogy azt nyilvánvalóan mindenki csípőből vágja, Z. is, van a KRESZ nevű rizsázásnak egy 42.§-a, annak meg főleg egy 3. bekezdése, hogyaszongya "Megkülönböztető jelzéseket használó gépjárművet előzni tilos. Az ilyen gépjármű mögött a követési távolságot…..