Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I am a jedi like my father before me

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar labdarúgásban több mint húsz éve nem látott bravúrt ért el a magyar utánpótlás válogatott, miután ezüstérmet szerzett a kínai U18-as (korábban U20-as) világbajnokságon. Bár a döntőben a világbajnoki címét másodszor megvédő Libéria simán, 3:1-re verte a…..
I am a jedi like my father before me 2009.10.22 11:57:49
Az első forduló azért nagyon jó mindig, mert ha nyerTEK, máris bajnokesélyesek vagyTOK, a vereséget és a döntetlent pedig simán rá lehet verni a kőkemény alapozásra (ami majd bajnoki címben kamatozik), a formába hozási időszakra (ami majd bajnoki címben kamatozik), és a…..
Christopher Nolan új filmje egy nagyköltségvetésű, akcióval és thrillerrel vegyített sci-fi lesz, főszerepben olyan nevekkel, mint Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Marion Cotillard, Cillian Murphy vagy Michael Caine. A forgatás ugyan még tart (Tokiótól Londonon át Kaliforniáig mindenhol…..
Van az a lóverseny buzdító zsargon, hogy így, ahogy vagytok – mármint hogy a lovak a pillanatnyi helyzetnek megfelelő sorrendben fussanak be – na, ezt történt a Bundesliga nyitófordulójában is; jöttek a csapatok, ahogy tavaly voltak. Idegenben csak szöszmötöl a Stuttgart,…..
I am a jedi like my father before me 2009.08.15 20:30:41
A figyelemfelkeltés szempontjából a pina szó használata sokszor indokolt lehet, de most mégis eltekintünk ettől, mert a fröccs-foci kombó a férfitársadalom nagy részét ugyanannyira izgalomba tudja hozni, mint a négybetűs varázsdoboz. Mivel a nyár még tombol, sokan épp a…..
Barátságos Ferencváros – Újpest, Haladás – Zalaegerszeg, Rákóczi – Pécs, Győr – Tatabánya, Diósgyőr – Nyíregyháza, Kispest – Videoton meccs nem létezik. Egészen egyszerűen vannak olyan párharcok, ahol fokozottabb indulatuk, más elvárások…..
Ugye mindenki látott már földet megérintő, keresztetet vető cserejátékost? Nos, a labdarúgók életét ugyanúgy, ha nem jobban, befolyásolják az égi tényezők, mint az átlagemberét, például dagálykor újra kell értelmezni a strandfoci filozófiáját, napfogyatkozáskor előre…..
I am a jedi like my father before me 2009.08.08 13:55:46
I am a jedi like my father before me 2009.08.08 14:11:02
@donnelly: ne máááááár. ez egy ilyen viccesféle bulvárizé-mizé-light. egy skótosnak ezt éreznie kellene :) de hogy nem foci, az halálcsillagbiztos.
I am a jedi like my father before me 2009.08.08 14:25:23
@donnelly: nem én mondtam ;-)
Vége a Peace-cupok, amerikai haknik és maláj kurvák közötti szédelgésnek, hát ím, ránk köszöntött végre a Bundesliga hiperrealitás, amely a valóság fölé tornyosulva uralja majd tudatunk az elkövetkezendő tíz (nomégyszer: tíííz) hónapban. Tudatos igazolások, megtartott…..
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..
Na nem olyan gazdag és sikeres, de "leleményes". Kész játékosokat vesz a saját akadémiájára. Hogy is van ez?Érdekes hír látott napvilágot a Győri ETO honlapján: A két utánpótlásedző, Both József és Liszkai Dezső felháborodásának adott hangot azzal kapcsolatban,…..
Akárhogy nézem, piszok nagy szerencsénk van ezzel a reorganizált - egyszersmind felhígult - kupaszíntérrel. Bár ez a harmadik kör nem az a harmadik kör, mégis a sorsolás varázsaként olyan ellenfelek sodródtak az utunkba, akik még egy, az átlagnál összeszedettebb magyar csapat…..
I am a jedi like my father before me 2009.08.07 11:23:48
I am a jedi like my father before me 2009.08.07 11:55:51
@balu11: köszi!
I am a jedi like my father before me 2009.08.07 12:18:02
Profilbővítésre vállalkozik az NST, nyilván sokak közönyére örömére. Mostantól - a prognózis szerint ha nem is óramű pontossággal, de hetente - rendszeresen lehet majd francia posztokat olvasni. Ezzel teljessé válik a kör: az ötödik topliga ügyeit is kitárgyalhatjátok. A…..
I am a jedi like my father before me 2009.08.07 11:00:28
@Walmer: Most mit durrogsz ezen, ha nem esik jól, nem nézed a csigásokat, de még a posztot sem kell elolvasnod. Nem ánuszvizsgálatról volt szó, hanem francia fociról.Mondjuk meglehet, marha nagy küli nincs a kettő között, de legalább mindkettő önkéntes :)
Gyárfás Tamás nagy tisztelettel amondó, elég az álszenteskedésből, csak az aranyak számítanak. Orkbeszéd. Már a D-seket legyőzni is nagy élmény, aki volt már megyei döntőben, az igazi májer, országos bajnokságon indulni pedig Mentos coolság, ami – definíció szerint…..