Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skorpio921117

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet színpadán bármit eljátszhatunk: drámát, tragédiát, vígjátékot. Színészből és szövegből van bőven, ám a hibátlan darab ritka! Nem minden nő nézi csak az autót, persze akadnak olyanok is, akiknél egy okos verda a belépő. Ha észreveszed, hogy a lányt az autó…..
skorpio921117 2009.08.28 15:04:10
@Mamzel: Már bocs de neked is van vmilyen történeted vagy csak osztod itt a népet? Nem csak itt láttam hanem más hozzászólásaidban is.
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
Ismét egy kiemelkedően érdekes történet következik. Meddig áll jól egy pasinak a misztikus furcsaság? Miért akarja valaki megijeszteni leendő hölgypartnerét? Színjátékról van szó vagy a szexepil pótlásáról? Egy biztos: nem érdemes időt pazarolni olyan illetőre, aki…..
skorpio921117 2009.08.18 16:48:25
@Hencsí: Már bocs de van olyan hogy kegyes hazugság, már ha nem jártál volna hittanra. Igaz hogy hazugság de van.