Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homár centurio

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pusztulásra ítélt dõzsölõ nyugat álproblémájának tûnik, hogy a divatos nadrágok lelógnak a betonra és rojtosra járják a nadrág szárát. Holott mindannyian tudjuk, hogy ez sarkalatos kérdés, még akkor is, ha a homár csak igen ritkán hord nadrágot. A Terraplana négyszáz…..
Rendes havi pszichedelikus kemikáliakörútján fedezte fel a Homár a Rossmannban az egészalakos Darth Vader tusfürdõt, és azonnal heves remegések gyûrûztek végig ízelt testén. Meglepõdni nincs okunk, hiszen a Star Wars-frencsájz életünk egyik területét sem hagyta érintetlenül,…..
Volt szerencsénk szombaton bemutyizni az Arénába, ahol a Zoób Kattival egybekötött Heineken PR-mutyiparty keretében a nagyon ciki Novák Péter majdnem leejtette a színpadról az áfás számlát, ám végül fény derült a futuroûrhajó sötét titkára. Íme, ez lesz az új Heineken.…..
Tékozló Homár Reszkess redbull 2005.04.20 16:06:00
Már sokan próbálták megtörni a Red Bull egyeduralmát a lihegõ tinédzserekkel és wannabe extrémsportolókkal kikövezett energiaital-piacon, ám eddig senkinek sem sikerült lenyomni az osztrák Omniát. A trendiség farvizén új trónkövetelõ érkezett: az OCB cigipapír-nagyhatalom…..