Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dickenpullianmann

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mo Dorka - aki nagy örömünkre szintén blogunk nevét viselő kedves követőinkhöz tartozik - egy novellának is beillő művet engedett át nekünk közlésre az utazók jellegzetes típusairól. A modoros utazó A modoros utazó görögbe, spanyolba vagy olaszba megy. Ha nemcsak…..
  Mai megaposztunkat a rejtélyes nevű, de gyanús rutinnal és lehengerlő stílussal rendelkező Brüsszeli Modoros jegyzi, aki külön erre az alkalomra még kapcsolódó mailcímet is regisztrált az egyik szolgáltatónál - megtisztelő. Még az is lehet, hogy politikussal van dolgunk :)…..
dickenpullianmann 2009.12.17 02:25:24
én írországból költözöm haza pár nap múlva, mert beleuntam a befordulásba. a leírt stációk kopaszság/asszimilálódás/begyepesedés itt is megvannak. aztán a belterjesség is persze. meg a sztároskodás a semmire, mert: itt mind koldusok vagyunk, ha jó pénzért dolgozunk, akkor is szar kajákat kell ennünk, mert itt nincs más (ami drága az is fos ízetlen), szar házakban lakunk, mert mehet az olcsó albérletkeresés, és szeretünk továbbra is nyavalyogni. ismerek olyat, aki állítólag 40 ezer eu-t keres évente, mégis matracon alszik egy haverjának a szobájában, csövezik, hogy megspórólja a havi 250 eu albérletet - csupa nagy ember, amerre nézel. és igen, gáz hazamenni. vagy olyan tartozásokba vertük magunkat, hogy egyelőre nem mehetünk. és kurvára szeretjük otthon elmesélni, hogy hétvégén leugrunk a tengerpartra, de azt nem tesszük hozzá, hogy a tengerparton két pulcsiban, kabátban, jégeralsóban vagyunk, 120 km/h-s kibaszott szél fúj és szakad az eső. ja, és utálunk minden más nációt, lenézzük az íreket, a lengyeleket, a sárgákat, a barnákat, a feketéket - bár ezt mindenki csinálja a másikkal szerintem. már érzem annyira szarul magam, mint amikor elmenekültem otthonról. akkor kifejezetten a gyík magyar hozzáállás miatt jöttem el, és egy darabig úgy látszott, hogy lehet változtatni rajta, mégis úgy maradtunk vagy visszakanyarodtunk. szóval én beintek. otthon legalább ott a kutyám, bazmeg. kék temperát eszik, ha olyanja van.
  Egy olyan focis témát fejtett ki nekünk Magyarnaba teljesen önként, amire bár már én is jó régen szemet vetettem, tapasztalat híján nem mertem belevágni. Ugye mindenkinek megvan a sörreklámokban oly' szívesen ábrázolt, a játék öröméért összeálló, csetlő-botló,…..
Hogyan kell csajozni, illetve hogyan tanította Szindbádot az a két tökkelütött csajozni (nem mellesleg: mulatni) A három muskatéros A "Hársfá"-ban egy fiatal falusi földesúr muzsikáltatott csendesen, régi magyar nótákat. Az asztala már megtelt üres boros- és…..
  Rulett első osztályos matematikája   Ott hagytuk abba,hogy "Legközelebb ezt fogom levezetni, mert a rulett játéknak ez a legszebb része. Annyira bonyolultan egyszerű, hogy már a képtelenséggel határos. Pedig semmi más nem kell hozzá, mint az, hogy elszakadj a hagyományos…..
dickenpullianmann 2009.08.13 23:35:42
helló szerencsevadász. a rulett-rulettmatematika.buzz.hu/ oldaladon ezt írtad:

---A fordított helyzet pedig csak annyit jelent, melyik számok felelnek meg a "17"-nek a rulett nyelvén.

Akkor lássuk melyikek is? A fentiek alapján a "33" a "34" és természetesen önmaga.---

a kérdésem pedig a következő:
a 8 (7+1) vagy a 6 (7-1) nem felel meg neki? és ha nem, akkor miért nem?

a választ előre is kösz.