Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SOH

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy itt már szóltunk róla, a Soundgarden 15 év hallgatás után hamarosan megmutatja egyik új dalát, a Live To Rise-t, amit a Bosszúállók (The Avengers) című nagyszabású képregényfilmhez készítettek. A hamarosan eljött, ugyanis a KISW rádió honlapján már meg is lehet…..
raklapfos Ferguson vs. Hellmuth 2010.11.26 11:41:00
Végre péntek van, eljött az italozás, bulizás, csajozás, játék ideje; így meg is tisztelném a blogot és az előttünk álló hétvégét az egyik kedvenc pókeres videómmal, amely egy nem mindennapi heads up-ot mutat be Mr. Chris Ferguson és az általában mindig balszerencsés Phil Hellmuth között. Nem…..
raklapfos Napi zene 7. 2010.11.26 07:00:00
Itt a tél kapujában jól jön egy kis sivatagi hangulat, egyenesen a császároktól, akik ahogy a jobb oldali számláló is mutatja, nemsokára megtisztelnek minket.A KYUSS koncert, mondanom sem kell kötelező.Amúgy a videóban Garcia mester elnyomja minden idők legjobb…..
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
SOH 2010.11.23 16:27:25
raklapfos.blog.hu/2010/09/15/a_blog_naplomnak

Reggel felkeltem, látom kaptam egy rövid sms üzenetet az egyik haveromtól, amiben tudatta velem, hogy akciós a boltban a RAM memória és LED dióda. Mondom magamban, hogy ez most mi, mivel én kompakt CD lemezt akarok venni, nem mást, gondoltam ennek a majomnak az intelligencia IQ hányadosa biztos a béka segge alatt van. Mindegy lezuhanyoztam, megborotválkoztam, majd bekentem az arcom egy jófajta borotválkozás utáni after-shave balzsammal, elkészítettem magamnak bacon szalonnából, champignon gombából egy príma rántottát, felöltöztem, felvettem a pantalló nadrágomat, kiléptem a lakásból, felpattantam a mountain bike hegyikerékpáromra és elindultam terápiás kezelésre. Út közben kivettem a bank automatából némi pénzt, ott volt egy kis kapkodás, mert a személyi PIN kódom nem jutott eszembe, majd beugrottam sportshop boltba, hogy megvegyem a előző esti Sport1 sport televízión közvetített amerikai NBA nemzeti kosárlabda liga All Star a legértékesebb MVP játékosának kártyáját, amit egy NBA official hivatalos portfolió terméklistából választottam. Délben elmentem egy gyorsétterembe, megettem egy chicken nuggets csirkefalatkákat, ketchup paradicsomszósszal, amihez cukormentes light kólát kértem. Délután vettem ajándék könyveket a Szahara sivatagról, illetve a La Manche csatornáról, mert este a fontos VIP személyként vendég voltam egy elit születésnapi buliba, ahol egy menő zenekar repertoár összeállításából lehetett zeneszámokat kérni, amit egy alkalmi zsűri bizottság pontozott. Este holtfáradtan még elmentem egy többtermes multiplex moziba, ahol rengeteg sajtos popcorn pattogatott kukoricát ettem, majd a film után még elnyaltam egy frissítő ice fagylatot. Otthon felmentem az internetes hálózatra, megnyitottam a saját homepage honlapomat, feltöltöttem az aktuális file adatállományokat és html nyelven kicsit szerkesztettem rajta. Majd megnéztem az index portál honlapot, ahol a HIV vírusról írtak néhány gondolatot, majd lefeküdtem aludni, álmomban, ha jól emlékszem snowboard hódeszkáztam.
raklapfos Szaxi, komplett 2010.02.15 20:33:00
A múlt héten egy lazább napomon eltoltam a bicajt Valériához, melyet ismerőseimek is ajánlok figyelmébe. 32-es autóbusz Béke tér közelében panelház pont hu. 8 ezer félóra 10 ezer egy óra. Száraz pezsgő a kedvcsináló, melyet stílszerűen a zuhanyon és a fogmosás után, már…..
A Porsche-cuccok sosem gagyik, ezt érdemes figyelembe vennie, mikor gondolkodik azon, hogy kell-e önnek egy L-es méretű Porsche Supercup póló és béjzbósapka. És a kérdés? Itt van, alul. Mely országban kereshető nyilvánosan rendszám alapján a tulajdonos személye? Ebben az…..
SOH 2009.12.12 09:08:30
raklapfos sun faced apostles 2009.11.05 10:24:00
Ebben a retek időben, slágeren innen, a danubiuson túl, a világbéke küszöbén mindenképpen hallgatnom kell valami jóféle magyar muzsikát."Ez az, gyerünk!" Ma ez a kedvenc magyar zeném, de alapjában véve elég sok olyan nap van, amikor ez a napi kedvencem, a szám…..
SOH 2009.11.05 13:48:19
raklapfos Befőttesüveg 2009.08.26 15:25:00
Egy foci klub rövid történet, ami annyira szánalmas, hogy nem írom le a nevét, helyette inkább a befőttesüveg szót használom!A Befőttesüveget 1905.március 14-én alapították, a Fulham Roadon, a mai vérszánalmas stadionuk bejáratával szemben. Ezen évben némi kenőpénzért és…..
SOH 2009.08.26 15:51:18