Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elzabetke

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nem túl következetes pasas, aki az egyik kezével a simogat, a másikkal meg bunkó és anyagias. Persze az éremnek két oldala van, de már az első parszt sms gyanús lehetett volna. 22 éves nő vagyok, ex 29éves. Az egyik közösségi oldal csajozós-pasizós alkalmazásán keresztül…..
elzabetke 2010.03.04 16:46:10
@rémTündér /beletemeti a felemást..../: ez nem is baj:)!Jól mondja.
elzabetke 2010.03.04 16:48:40
@Zazie a metrón: na,erre is van példa...:)!Én az enyémet nem tudtam elhozni,és már kisit furcsán jönne ki a láthatás.Mikor az ex gyakorlatilag kész görcs mikor meglát..Fájdalmas dolog..De fényképem van róla..sovány vigasz.
elzabetke 2010.03.04 17:14:58
@BARI: Én is segítek!!Macska marad:)!
Nem szakítás, hanem egy érthetetlen bizalmatlansági őrület. Nem volt szívünk kihagyni, úgyhogy mondjátok meg a fiúnak mit csinál rosszul, jó? Mostmár nagyon szeretném tudni, hogy miért hazudik minden nő! Tud itt valaki arra válaszolni, hogy miért nem találni egy őszinte nőt…..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..