Regisztráció Blogot indítok
Adatok
postáspet

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaimmal, amikor csak időnk pénztárcánk engedi, szívesen hódolunk a paintballnak, azaz a festéklövészetnek. Ilyenkor már reggel összejön a csapat, előjönnek a régebbi játékok nagy történetei, mindenkiben felpezsdül a harci kedv. Aztán autókba szállunk, bemegyünk a…..
Be kell valljuk, irtózatos lemaradásban vagyunk különböző irányokba, és ezeknek csak egyike a kedves kommentelők igényeinek kielégítése. Engedjétek meg, hogy ezúttal nélkülözzük a meghirdető poszt eredetiségét, és ismét előkapjuk Szabó bácsit az Örökrangadóból.…..
Szerda késő este Szabó bácsi nyugodtan dőlt ágyba. A portugálok elleni vereség érződni fog a nyugdíján. Októberben és novemberben kevesebbet költ majd andaxinra, és több marad az Örökrangadóra. Az Örökrangadó egyebként a kedvenc kocsmája, rendszeresen találkozik ott a…..
Okos Emberék (és Mészöly Kálmán) rég megmondták a tutit: ha a sportújságírók csak jót írnának a magyar fociról, akkor máris más lenne a megítélése. A játék ettől még ugyanolyan maradna, de a megítélés a fontos. Vagyis, ha azt mondják nekünk a radiátor márpedig ehető,…..
Csak előre Rosseb! Fenyőfák 2009.08.23 22:41:39
A következő írásom ajánlom szeretettel a barátaimnak: Nem volt túlságosan hideg tél, mégis valami nyirkos, hűvös fuvallat borzongatta a külváros folyópartját. A parkos út mentén a sötét ivóban támasztották a pultot a fiatalok. A máskor roskadásig telt hodály homályba…..
... pedig mekkora ötletnek indult. Harminc év után újra kettős meccsek a Stadionban. Még dedikált napokat is kaptak, minden ötödik fordulóban. Helyette pénteken Vasas-Fradi és vasárnap Honvéd-Újpest. Ha már nem egy helyen rendezik őket, akkor legalább kitérnek egymás elől,…..
Robbanhatnak a kefírek, ismét van húszpontos a rendszerben!  A szépsége, hogy hat meccsből hozta össze győztesünk, mert a totógyilkos Fradi-Paks és Újpest-Pápa találkozók szinte senkinek sem fialtak pontot. Az utóbbi végkimenetelére konkrétan hárman mertek csak kisebb…..
Csütörtök. Persze az a para, hogy amikor ezeket a sorokat írom még épp szerda van és éjszaka, én pedig fáradt. Fél nyolctól az első félidő lefújásáig Digi Sportot kerestünk a nagyvárosban. Kilométerben vertük Edgar Davids legszebb napjait. Szerencsére a Loki a második…..