Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benyovszki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegyük fel, hogy van egy mobiltelefon-gyártó cégünk, termékeink versenyképesek, új produktumunk a legdivatosabb okostelefonnal simán felveszi a versenyt, és van úgy felesleges ötmilliónk reklámra. Ha indez a kilencvenes években történik, akkor beültetünk valami bigét egy kád…..
Közleményben tudatta a világgal Wendy Dio, hogy férje, Ronnie James Dio gyomorrákban szenved, de szerencsére korai stádiumban fedezték fel a betegséget és a kezeléseket már meg is kezdték. A Black Sabbath, a Rainbow és számos más korszakalkotó zenekar 67 éves énekese bízik a…..
A Plastic Bitch friss zenekarnak tűnik, pedig már 2000 óta működik, mégha nem is ebben a felállásban. Ez a látszat talán azért is áll fent, mert csak az utóbbi időben kezdtek el intenzívebben mozgolódni. Azóta azonban behozták a lemaradást, itt a…..
Dave Mustaine esete egy norvég újságíróval bizonyítja, hogy nem csak Magyarországon vannak önérzetes, sértődős zenészek, akik egy-egy negatív kritika, vagy számukra nem megfelelő hangvételű cikk után képesek veréssel, esetleg bírósággal fenyegetőzni. Történt ugyanis, hogy…..
Ezen a héten is borongunk kissé. A svéd Katatonia a gótmetál egyik legeredetibb zenekara, akik azzal tűnnek ki a sötétségből, hogy a busongást szinte hardcore-szintű dinamikával ellensúlyozzák. Ugatós éneket és sietős riffelést természetesen senki ne várjon, inkább a tömör…..
Már egy ideje kering a pletyka, hogy a négy nagy thrash-zenekar összefogna egy turné erejéig. Most Robert Trujillo, a Metallica basszusgitárosa nyilatkozta azt, hogy valóban tervbe van véve a dolog, de konkrétumok még nincsenek. A volt Suicidal Tendencies-tag szerint a hatalmas egók…..
Sziget 2009 - Harmadik nap Élveztük a Primal Screamet, kinevettük a Pendulumot, jól szórakoztunk a Prodigyre, Brujeriára meg pláne. Deathstarson viszont unatkoztunk. Sziget, harmadik nap. A Primal Scream kiszámíthatatlan zenekar. Gondolok ezalatt arra, hogy nem lehet tudni, hogy épp…..
Benyovszki 2009.08.17 17:21:10
@Louis Cypher: Az a baj, hogy idén nem a Metalhammer, hanem az MTV csinált a metálszínpadot, amit át is neveztek rockra. Ezzel együtt jött a sok köcsög, vastag bajszú, zsíroshajú, műveletlen paraszt a 8 általánossal, akik azt hiszik, hogy az acélbetkós tesz emberré. Tipikus rockerek NEM metálosok. Tavaly a metál színpad kurvajó volt, Dew-Scented-et, Meshuggah-t, Exodus-t láttam, mind a 3 odavert. Főleg az Exodus, ők egyedül elvitték volna az egész hetet. Idén gyakorlatilag egy darab A kategóriás metál banda nem volt.