Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmmmmmmmmmmm

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox már korábban bejelentette, hogy foglalkoznak egy újabb 24-évad ötletével, de azt nem mondták a kis hamisak, hogy Kiefer Sutherland maximum lélekben lesz a stábbal, mert JACK BAUER NÉLKÜL JÖN AZ ÚJ ÉVAD. És ráadásul még az a verzió sem jött be, hogy Yvonne Strahovski…..
hmmmmmmmmmmm 2015.06.03 00:50:52
@lilcsi manó: trónok harcában nem is nyírnak ki mindenkit :-) psst..spoiler...
Tegnap azt ígértem, hogy egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok, ígéretemhez híven ma itt az „ellenposzt”, melyben Egy boldog magyar nevű szerző arról ír, szerinte miért is jó ma Magyarországon élni, és miért nem jó elmenni. (A tegnapiak fényében kíváncsi…..
hmmmmmmmmmmm 2014.04.01 22:44:39
Nem, nem csak magyar probléma. Globális probléma – sőt, a globalizációhoz tartozó folyamat az elvándorlás, a népességmozgás. A TÁRKI kutatásai szerint közel félmillió magyar él külföldön. De ez a létszám valóban ennyi? Fél millió magyar állampolgárnak van biztos,…..
Előző posztunkban a tíz legjobbat emeltük ki, a mostani inkább egy ömlesztett válogatás lesz azokból, amik nem kerültek be az első tízbe, meg azokból, amiket soha a büdös életbe' nem tennénk be sehová. Az előző listára szívünk szerint két Doritos-kisfilm simán befért volna,…..
Ott hagytam abba hétfőn, hogy voltunk egy ügynökségnél. És parkolási bírságot is kaptam. Szívás. Még hétfő este (inkább éjszaka) nem tudtunk Ágival dűlőre jutni, hogy tud-e várni egy hetet vagy sem. Ennyi kellett volna (jövő péntekig pontosan), hogy lássam, van-e értelme…..