Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jakee

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden, ami... olyan 2010.12.29 10:55:15
 beteg vagyok, hogy csak nyomom az ágyat, pedig mesélnékk karácsonyról, magna cum laude koncertről, fekete csillogós karkötőről és sütés-főzésről, de nem, még nagybetűt sincs kedvem írni, mert csak nyomom az ágyat és beteg vagyok.Még az "olyan"-t a szöveg…..
Alma meg a fája Apa segít 2010.11.02 09:31:00
Mindjárt hozom azt az uborkát - mondtam Medvinek aztán kimentem a konyhába, hogy intézkedjek uborka, tejföl és teaügyben, de ekkor- Jaj, Barnus, ne, ismétlem NE vedd a lapátot a szádba. Drazsé, hagyd a Barnabást, nem ad egy harapást a lapátból és MINDKETTEN gyertek el a kukától.Ne…..
Jakee 2010.11.02 21:23:08
Minden, ami... Rablópandúr 2010.10.28 07:53:00
 Az úgy történt, hogy tegnap elindultam itthonról, gyerek, kutya, sminkbőrönd (nagy), sminktáska (kisebb), gyerek utazós holmi, babakocsi, autósülés.Leadtam a gyereket, majd egy kis ügyéntézés után leparkoltam, gondoltam felviszem a kutyát meg a smincuccot, még gyorsan…..
bulit tartottunk szombat éjjel. Ózdra mentünk, mert a nagypapám 80 éves lett, úgyhogy kiscsalád apukám nagy kocsijába be, irány Ózd (2 és fél óra), ott hejehuja, köszöntés, ebéd, aztán huss haza (újabb 2 és fél óra).Ekkor még semmi nem látszott a viharból.Medvi elment…..
Annácska Sokkoló tanácsadás... 2010.08.25 15:28:00
Mára volt időpontunk a 15 hós tanácsadásra a doktornőhöz. Már napok óta készítettem magam lelkileg a dologra, mert tudtam, hogy nem lesz könnyű menet... De hogy ennyire gáz lesz, azt még álmomban sem gondoltam volna...Mi voltunk az elsők, reméltem, hogy ez előnyünkre lesz, mert…..
Minden, ami... Helyzetjelentés 2010.04.12 09:49:00
Munka: Gyönyörű, csodaszép, menyasszonyt sminkeltem szombaton. Olyan jó ilyet látni: ízléses ruha, jó elképzelés, és mennyeien kedves. Tényleg jól indult a hétvége.Szombat este: eljutottunk a barátainkhoz, ahol meglepve vettem tudomásul, hogy ők is olvassák ezt a blogot (ha lenne…..
de részint idevág. Medvi nyugtatja a gyereket.Pssssssssszzzzt, na jól van, semmi baj, nem kell sírni, minden oké, haló, Barnus, kisfiam, minden oké, csitt-csitt, jólvanjólvan, okéoké...Cumi a szájba (már felmerült az is, hogy odaszigetelőszalagozzukaszájába, de aztán az nem…..
Jakee 2010.03.17 22:22:17
a gyerekkel minden a legnagyobb rendben.Egészségesen összefosta a szőnyeget (úgy lőtt ki, mint valami rakéta), megvolt az első orvosi vizit (minden okés, Európa legszebb férfi felsőteste, nna) és eszik is rendesen (konkrétan úgy érzem a mellem, mintha gumicukorból lenne a…..
2010. február 14.Barnus megérkezett.Egyelőre nem találok szavakat, a mosolygást meg nehezen lehet neten keresztül látni, de hidd el, fülig ér a szám. Barnus gyönyörű, természetesen, ugyebár.Én meg amint magamhoz tértem, beszámolok.Ígérem...
 (vagy kevesebb valamivel).Vettünk cumit, cumisüveg melegítőt, termoszt. Beszereztük az első csomag pelenkát, és hirtelen felindulásból fel is bontottuk, sőt, bepelenkáztuk a kutyát.A kutya rettenetesen boldog volt, úgy hiányoztunk neki, mint sárgaláz a lepratelepre, de tűrte,…..