Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenesh

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
A harc valamelyest emlékeztet VIII. Henriknek a pápával folytatott házasság-legitimációs vitájára. Henrik azzal, hogy a feje tetejére állította a házasság akkor bevett intézményét, szakítva az Egyházzal, pontosan azt a legitimációt nem tudta soha kivívni Boleyn Annának, amit…..
Kenesh 2009.08.05 23:24:51
@elemes2:
Hát, akkor most engedje meg, hogy én legyek az a meleg "ismerőse", aki ezt szóvá teszi. Én férfiként tekintek magamra, nem érzem, hogy rossz testbe születtem volna és nincs ingerenciám nemátalakító műtétet végrehajtani, mint ahogy nincs bajom sem az elsődleges sem a másodlagos nemi jellegeimmel sem /sőt, még örülnék is, ha kicsit több szőr nőne a képemen:):):)/. És ezzel nem egyedül vagyok így, sőt, nem is ismerek személyesen olyan meleget, aki transzszexuális, pedig ismerek egypárat;););)
Kenesh 2009.08.05 23:53:38
@elemes2:
én viszont úgy vagyok ezzel, hogy aki tudja rólam, hogy meleg, annak megpróbálom a lehető legnyitottabban elmagyarázni, hogy milyen ez /vagy legalább is én/ és mit érdemes erről tudni, mik a tévhitek, stb.
Kenesh 2009.08.05 23:54:22
@Kenesh: vagyok, ez kimaradt...este van:)