Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gel00

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötödik epizódjához érkezett az HBO legújabb sorozata, a Westworld. Ezúttal is jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel a tovább mögött...
A Bakelitben az HBO mindent megtett, amit csak lehetett. Olyan csapatot trombitáltak össze, amiben egymást érték a különböző díjjal kitüntetett alkotók, kezdve Martin Scorsesével, Terence Winter társalkotó/rendező/executive produceren (interjúnk) és a főszereplő Bobby Cannavale-én (interjúnk) át…..
Filmdroid Inception – Eredet 2010.07.25 22:15:00
   Christopher Nolan ezzel a filmmel végleg felírta magát a legújabb kori rendezőzsenik közé. Egyszerűen tévedhetetlen, tökéletes. Nevét a rendkívül erős, újszerű Mementóval kezdtük megjegyezni, aztán elkészítette az Álmatlanságot, aminek a hangulata máig…..
gel00 2010.11.01 19:33:11
@scal:
!!!SPOILER!!!

!!!MEGOLDÁS!!!

A végén a pörgettyű eldől! De a pörgettyű csk arra jó, hogy megállapítsd, hogy más álmában vagy-e. Az egész film pedig végig csak álom.Cobb, amikor nem hiszi valóságnak az álmot akkor nem dől el, amíg elhiszi viszont igen: ez az incepció.

bizonyíték: A váróból visszajönnek a vonat segítségével még fiatalon. Nem öregednek meg! Cobb ezzel megszabadult az egyik bűntudatától.

Álomszerű dolgok a valóságban: Browning elővarázsolt zsetonjai
Cobb beszorúl két ház közé
Mindenki egymás mondatát fejezi be
Cobb apja már ott várja a reptéren
az esemény után
Ariadne a kávézós halála után
egyszerre kellene ébredniük,
viszont Cobb már a széke mellett
dumál.
és még rengeteg apróság