Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bs11 (törölt)

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A morgás joga Álomháború 2012.04.27 10:19:00
A kormány és a 18 évesek háborúznak. Álomháborúznak. Mert mit is akar a kormány? Megmondani, ki mit tanuljon és mi legyen ha nagy lesz. És mit akarnak a fiatalok? Saját álmaikat követni, tudásukat, tehetségüket a legjobban kibontakoztatni, komparatív előnyeiket kihasználni. Az…..
bs11 (törölt) 2012.04.27 13:06:28
@pimpalini: Bocsi, de az a szülő, aki annyira képtelen a gyereknevelésre, hogy fogalma sincs, hogy hol van a gyereke hajnali 2-kor, és az se érdekli, ha 2 nap múlva érkezik haza, az megérdemli. Velünk is meg lehetett értetni, hogy mielőtt elmegyünk valahova, akkor megmondom hova megyek és mikor jövök. Ha ezt nem várták volna el, valószínűleg mi is magasról szartunk volna az egészbe. Az idióta gyermek nagyrészt a szülő hibája.
Mirkóczki Ádám szociológus, a Jobbik parlamenti képviselőjének törvényjavaslata és a rendőrségnek a Meleg Méltóság Menetét elutasító határozata kapcsán, mint minden évben, újra előtérbe került a homoszexualitás témája. Sokat gondolkodom a homoszexualitásról:…..
bs11 (törölt) 2012.04.18 10:29:25
@IdomitottFoka: Valóban lehet egyoldalúnak nevezni a téma bemutatását. Azonban ez nem egy tudományos írásmű, ez csak egy blogbejegyzés, ahova az ember a véleményét is leírhatja, ahol ugye nem feltétlenül kell egy általánosan elfogadott objektív látásmódot ezeregyedszer is leírni. És ezzel szerintem semmi gond sincs, amíg nem állítja be az elméleteket tényként, és nem megy át a dolog kulturálatlan fröcsögésbe. A cikk vitaindítónak tökéletes. ...lenne a megfelelő helyen, legalábbis az index címoldaláról még nem kattintottam olyan helyre, ahol ne jelentek volna meg pillanatokon belül mindkét oldalról az anyázások.
Megvan a fejünkben a kép, hogy milyen volt a fiatal Axl Rose? Hát Elton John a hetvenes években? Vagy éppen Bowie? Na és Mick Jagger? Ma már nem kell ahhoz öregedő rockernek lenni, hogy tudjuk, milyenek voltak az említett (és más) zenészek fiatalon, mégis, amikor egymás mellett…..
bs11 (törölt) 2012.03.20 13:23:18
@Robertson: Igen, a pénz hiánya jobban amortizál.
Publius Egy tüntetés tanulságai 2012.01.22 15:34:00
Számomra igen meglepő volt olvasni az index tudósítását, mely több tízezres vagy akár százezres tömegről számolt be a békemenet keretében. Őszintén szólva azt hittem, hogy kudarc lesz az egész, elmegy néhány száz ember, és ennyi. Ezzel a feltételezésemmel egyébként…..
Még mielőtt az MSZP végképp az ámokfutás mellett dönt - bár az sem kizárt, hogy Szíjjártó Péternek másodállása van a pártvezetés mellett -, szeretném jelezni: amit tesznek, sehova nem vezet. Folyosók szegleteiben suttogó MSZP-s alkalmazottak közlik a Demokratikus Koalícióhoz…..
bs11 (törölt) 2011.10.28 09:33:09
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
Figyelemreméltó nyilatkozatot tett Karácsony Gergely, akit, amikor a Mediánnál dolgozott, hiteles elemzőként fogadtam el, most pedig tisztességes politikusnak tartok. Azt vetette fel, hogy az összes ellenzéki párt fogjon össze a Fidesz ellen - beleértve a Jobbikot is.Megpróbáltam…..
Az 50-es évek koncepciós pereinek iratait idézi annak a parlamenti eseti bizottságnak a létrehozásáról szóló országgyűlési határozat, amelyet a Fideszes Kocsis Máté javaslatára hoztak létre – állítólag a gyöngyöspatai események kivizsgálására. A cél azonban valójában semmi más, mint hogy a kormány…..
Annak itt az éles teszt. Az Engadget bloggerei kipróbálták a Star Wasrt Kinecten. Ha jól látom, van néhány megtanulandó mozdulat, például az előrehaladásnál előre kell hajolni, de a többi jön magától. Ahogy a filmekben láttuk. A tesztelők szerint is van egy kis késés a…..
A kormány az elmúlt húsz év egyik (ha nem a) legsúlyosabb nemzetközi visszhangot is kiváltó emberi jogi kérdésében, a médiatörvény botrányban, nem hajlandó a vitára és a józan érveket csípőből elutasítja...
bs11 (törölt) 2011.06.03 18:14:57
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
bírom az ilyet, aki mindig faszán megmondja, hogy mi miért szar, meg van egy utópisztikus elképzelése a világról, amiben szivárványos ruhában szedik az emberek a virágokat, viszont javaslatai nincsenek, de mindennek nekimegy, ami szerinte nem a jó irányba visz.
Péntek éjjel meg szerettem volna nézni valamit a Jobbik Facebook csoportjában, de nem találtam sehol se. Bevallom férfiasan először azt hittem, hogy kitiltottak, mert túl sokat lázadtam a szittyák ellen.Így felkúsztam a Jobbik honlapjára és a Facebook-ból kijelentkeztem. Az…..
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
Nincs jó hírünk a sci-fi műfaj rajongóinak: a rókabőrt családi címerének is nyugodtan megtehető George Lucas bármennyire is szeretné, az élőszereplős tévésorozat bevételeiből  nem tudja amúgy is jelentős vagyonát növelni - zseniális a csávó, a Star Wars-franchise…..
Ezért igazán kár volt hazudozni... *** Választások előtt egy párt nem szokott megszorításokkal kampányolni. Magyarországon semmiképpen nem. Itt választást nyerni mással nem lehet, mint ha az ember semmiféle megszorításról nem beszél, és ígérget. Ha ez hazugság - márpedig…..
Az egykor polgári konzervatív lap, zsidózik, pedofillozza politikai ellenfeleit, és pszichiáterhez küldené a neki nem tetsző politikusokat a Facebookon. ..
bs11 (törölt) 2011.04.07 22:27:15
killtheradical Most komoly? 2011.01.07 09:49:00
Az év legmeglepőbb híre! Döbbenetes! "Novák Előd, a Jobbik országgyűlési képviselője a Heti Válasznak elmondta: természetesen már írt cikket a Kuruc.info hírportálra." ..
bs11 (törölt) 2011.01.07 23:06:21
Ha valakit nem győzött meg a naptár, és a temérdek iskolás jelenléte arról, hogy itt az ősz, akkor az időjárás minden kételyt eloszlat. Ha pedig ősz, kezdhetünk készülni a legközelebbi "ünnepre" hiszen alig két hónap múlva itt van Mindenszentek - más néven…..