Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magicrat

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intro Nem tudok elég hálás lenni a civil társadalomnak, a barátságos civileknek, akik alig vagy sehogyan nem ismernek, de mégis  időről időre rendelkezésre bocsátanak olyan vasakat, amiket nemhogy az országban, de még Európában is ritkán látni. Pedig, mint az alább…..
E-könyv olvasók Első fecskék 2011.06.05 23:00:00
Kedves olvtársak, mint azt jól látjátok, elkezdődött a blog migrációja a portálra. Fogalmam sincs még, hogy hogyan fog a dolog elsülni, ezért egy darabig mindkét blogon meglesz minden cikk. Ötleteket és más okosságokat is szivesen várok.És mivel a fecskék többesszám, itt…..
Magicrat 2011.06.06 23:06:53
@Dworkyll:
Igazából az, hogy 300, 500, 1000, vagy 2000 ft-s e-könyvet veszek-e meg, vagy torrentezem le ingyen, mindenkinek a saját hozzáállásától és pénztárcájától függ. Biztosan lenne olyan könyv, amit megvennék 2000-ért, mondjuk évente 2 db, de 500-ért szerintem több mint 10-et vennék.
Na mind1, nekünk marketingből azt tanították, hogy annyiért tudod eladni a cuccot - nagyon nagy vonalakban - amennyiért megveszik.
Annyiért biztosan senki sem fog e-könyvet venni, mint amennyiért papírkönyvet venne. Na jó, pontosítok. Elhanyagolható eladott példányszám lessz, csak azok vesznek ennyiért, akik nagyon elhivatottak, vagy hülyék. Erre a szűk célcsoporta lehet ugyan építeni, de nem éri meg.