Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zero Hour

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben nagyon keveset írtam a blogra. Lenne miről írni (és röviden fogok is a közeljövőben), de most egy nagyobb lélegzetű feladat köt le. Most írok össze a szcientológia egyházban átélt kalandokat, már kb. 30.000 szónyi anyag kész van, és még van miről írni.…..
Zero Hour 2009.11.20 23:51:14
Vallástudósok pozitívan írnak a szcientológiáról: Érdekes, hogy pont ezt linkelted be. Volt egy másik is, amit egy bizonyos dr. Urbano Alonso Galan írt, és annakidején az egyház kiküldte minden parlamenti képviselőnek. Surján László, akkori országgyűlési képviselőnek ez volt…..
Forrás: InfoRádió, HVGEgy francia törvénymódosítás értelmében Franciaországban nem oszlatható fel a Szcientológia Egyház akkor sem, ha csalásban bűnösnek találtatik - derült ki a szervezet franciaországi ága ellen indított per során.Az ügyész a franciaországi ág…..
Ajánlott olvasmány:Mainframe's Happy Place - Az Aljas Kúszóbab és a szcientológia..
Zero Hour 2009.09.13 21:59:41
@Ammónia73: Igen, úgy :) kevés van hátra nekik, haldokolnak minden városban, minden országban.
Zero Hour 2009.09.13 16:34:33
@Ammónia73: Ne javíts: - Nincs (és már nem is lesz soha).
A Magyar Nemzet és Hír TV is foglalkozott a Vocational Academy elnevezésű szervezettel, és az ott zajló törvénytelenségekkel.Én utánanéztem akkor ennek, amikor az egész ügy kipattant, de nem találtam kötődést az egyházhoz. Az alapítvány vezetője tudtommal nem szcientológus,…..
Zero Hour 2009.09.03 23:31:59
@norbert79: Sajnos úgy néz ki, ma a ez divat... lásd például a "jobbikot"... Azon gondolkodom, legközelebb vajon mi lesz privilégizálva a közből...
A Magyarországi Szcientológia Egyház hivatalos hírlevélben reagált a St. Petersburg Times-ban megjelent cikkre (elvileg).Freemailes címről ment ki, tehát lehet, hogy valami kalózakció az egész. Ilyet nem szokott az egyház kiküldeni, mert saját magát járatja le. Persze…..