Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lóri papa

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi nyertes, Lordi dalával kezdődött a 2007-es Eurovision Dalfesztivál, Finnországban, Helsinkiben. Győztesként a szerb származású MARIJA SERIFOVIC került ki, Rúzsa Magdolna a 9-ik helyen szerepelt. A Finnországban megrendezett esemény házigazdája Jaana Pelkonena és Mikko…..
 SZÉGYEN!!!Ma reggel 2007.05.09-én néztem a TV2 müsorát. Láss csodát tizegynéhány kilenc éves fiúcska leveri fél európát fociban. Természetesen a maga korosztályában. Kaptak is egy szép nagy serleget, a szülők és egy két gazdaságilag jobban állópénz…..
Lóri papa 2007.05.14 13:54:38
Tisztelt Nagykaraj!

Elfogasom a véleményed, ha szabad tegezni.Vannak ebben az ordzágban tenni akaró emberek csak ott van az a kis nüansznyi hiba am i mára már elefánt méreteket öltött: A vezetőség: aki szerintük szent és sérthetetlem. Csak elfelejtettek az úrak valamit, a mai labdarúgás nem őértük van hanem ök vannak a labdarúgásért. Na ez itt a nagyon nagy hiba. És sajnos bebetonozták magukat mint Torgyán a saját pártjába.Igen nagyon is kell a Bozsik program, de ne csak a kiválasztott gyerekeknek legyen hanem mibnden gyermeknek aki a labdarúgásra adta a fejét és célnak tűzte ki magának. Én csak egy példát hoztam fel ami nem csak erre a kis vidéki klubra vonatkozik, hanem minden amatőr és nem amatőr klubra. Mondhatnám és mondom is nincsenek kivételes sportágak csak a labdarúgás amibe a mindenkori kormányok csak tolják a pénz mint egy feneketlen zsákba. Sajnos ma Mo.on nem siker sport a labdarúgás, Vannak sportágak amire sokkal büszkébbek vagyunk, hozzák az európa világ és olimpia győzelmeket. Na kérem oda csak keveset azt is nagyon megfontolva mert elbizzák magukat a hölgyek úrak. Szégyen csak ezt tudom mondani. csunyábban is kifejezhetném magam de minek, legyen LELKE a VEZETŐKnek rajta. Tegyünk érte valamit: Fel kell oszlatni a mostani MLSZ-t és az un. Labdarúrgó profiligát pedig meg kell szüntetni szükségszerü rossz.Fiatal okos értelmes enbereket kell helyettük akikben van sportszeretet és mások iránti tisztelet.De arra vigyázzni kell hogy ne essenek át a ló túlsó oldalára.
 Azzal kezdem hogy az unió jóváhagyta a 25milliárd eurós támogatásunkat. Nagyon jó dolog mert sokmindenre el lehet költeni ez a pénzt ,forintban átszámolva kimondani is sok vagyis 7000milliárd huf. A gazdaságnak nagyon nagy szüksége van rá, sokat javít rajta. Persze sok pénz…..