Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BEEP

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kérgestest Juli 2012.10.13 14:56:08
Április 1-én érkezik. Nagyon várjuk:)..
Futóblog Holnap: JUST 30! 2011.09.21 11:31:08
Tegnap 19 óra körül kiküldtük minden jelentkezett résztvevőnek a jelentkezési információkat, tudnivalókat, reméljük olvastátok. Több email visszapattant, ezeket a személyeket én magam hívtam fel telefonon, aki nem vette fel SMS-t kapott. Várunk tehát mindenkit. Időpont: mivel a…..
Már csaknem SZÁZAN jelentkeztek a jövő heti Futóblog versenyre, a JUST 30-ra. Roppant izgalmasnak ígérkezik, főleg, hogy hivatalosan is mérünk. Kiderült egy sor dolog (sörpad, sátor, hosszabbító, áram — hihetetlen sok apróság), ami kelleni fog még a verseny rendes…..
BEEP 2011.09.18 19:27:58
kérgestest Balkéz rulez 2010.08.13 14:59:49
Ma van a Balkezesek Nemzetközi Világnapja. És hát I. balkezes. ÉS ballábas. A balszemességet még nem tudom, de olyan is van...
...de ez a kép írja le leginkább a szülésemet... így legalább nekem nem kell írni, illetve tudom, hogy tartozom vele, de akarok még egy kis időt hozzá :)..
kérgestest Dalszövegek 2010.05.17 11:31:00
I. újabban saját dalokat énekel. Vagyis másmilyet nem is nagyon szokott, hiába énekelek neki gyerekdalokat, hiába hallgat sok cd-t, egyik se annyira vonzó, hogy megtanulja vagy nem tudom mi a baj velük. Viszont saját legújabb költeményét közzéteszem (és ezt kántálja loop…..
Megy a pisilés mindenhova - mint az ágyba szarás :) Ez aztán a képzavar?:))) Egy szó, mint száz, elkezdtünk haladni a szobatisztaság felé. Nem alváskor már nincs pelenka I.-n, az utcán se. Az igazi áttörést az hozta, amikor a Margitszigeten egy kiadós üvöltés után "nem…..
Ezt a bejegyzést annak apropóján írom, hogy itt gondok vannak, vagyis kevés a tej, sok az álmatlan éjszaka és a sírás, kezdődő stádiumban a végkimerülés. És persze azért is írom, mert nemsokára nekem is itt a második versenyző, és muszáj lesz tréningeznem magamat, vagy…..
BEEP 2010.02.22 08:07:08
És tényleg csak a legjobbakat mondta. Nincsen a kisfiúnak kromoszóma problémája, karyotípusa 46 XY.Sajnos csak "kinti" képet tudok a gyerekről mutatni...Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolást!!! :)..
kérgestest A zene a zene a zene 2010.02.14 22:19:00
Feloldottuk a tévénézési tilalmat, amikor I. egyértelmű jelét adta, hogy ő márpedig Mezzot akar nézni. Jazzt, szimfonikus zenét. Eddig is a zene volt a mindene, na meg a hangszerek. Most méginkább. Eric Bibb trióját követelte ma reggel hétkor (a fekete kalapos bácsit), még jó,…..
Azt hittem, többet ilyen lapot nem húzunk. Hát de. Valamit* találtak a kistesó szívén, ami Down-szindróma gyanús (önmagában nem betegség persze, de jele lehet a Downnak) így aztán az utolsó utáni pillanatban jön az amniocentézis. Szerdán és utána drukkoljatok, hogy ne veszítsem…..
BEEP 2010.01.17 20:17:15
@muzsa: Megkérdeztem az egyik gyerekorvos barátnőmet, és ezt írta: "Evelin, a hyperechogen papillaris izom, szerintem az égegyadta világon semmit sem jelent. De komolyan, kismillió ilyen ultrahangot láttam a kardiológiaiai intézetben és egyik sem voilt Down-os!!!Szóval van remény."
Remélem ettől egy hangyányit jobban érzed majd magad. :)
Na, csak tőmondatokban, egyszerűen, amennyire lehet:A corpus callosum, azaz kérgestest, azaz CC a két agyféltekét összekötő rostköteg. Több, mint 200 millió idegszálból áll. A CC segítségével "kommunikál" a két oldal egymással, másrészt a CC koordinálja a két oldal…..
kérgestest h1n1 2009.11.11 18:55:00
Ma - hosszas tipródás után és miután a neurológusunk véleményét is kikértük - végül megkapta a h1n1 oltást I.Ti beadattátok?..
kérgestest Élet fél aggyal 2009.07.27 16:00:00
 Az index cikke...
BEEP 2009.08.16 11:50:38
Köszi, jól vagyunk. Már csak 9 hetem van kistesóig... :) Ez azért kicsit necces, hogy Eliot még nem olyan ügyes és ugye folyamatosan emelgetni,stb... De ettől eltekintve minden oké. Minden nap azt lesem, hogy mikor kezd el mászni, mert a négykézlábazás már nagyon profin megy neki. Sőt, azt is sokat csinálja, hogy az egyik kezével közben csapkod meg magyaráz, tehát elvileg előrébb is tuná tenni (ebben a pillanatban borult orra a négykézlábból... :) indulna ő, csak még nincs meg a hogyan. :) Fejlesztésileg nyári szünetet tartottunk, de nem is bánom. Dévényezni szerintem már nem megyünk, inkább viszem valami tevékenykedtetős dolgokra. Szeptemberben lesz a szájpadzárás, rá három héttel szülök, aztán ahogy már bírni fogom, folytatjuk a bhrg-t itthon, meg viszem Eliotot úszásra. Gézengúzba járunk három hetente 'értelmi' fejlesztésre, de nem tudom, hogy mennyire válik hasznunkra... Azzal meg nem tudok mit kezdeni, hogy itthon vagyunk szinte egész nap, és a gyerek tök jól eljátszik magában, miközben nekem lelkiismeret furdalásom van, hogy nem ülök oda és foglalkozom vele, de nem igényli. Oké, elvan egy ideig, de nem tudom, hogy jó-e ha én ráerőltetem magam akkor is, amikor ő épp elvan... Amúgy kb. két hete mutogat össze-vissza, és imádom a kis mutatóujját. :) (kérdésre nagyjából egyedül a lámpát mutatja meg, amúgy csak mindenfélére ami épp érdekli, vagy hogy merre menjünk, de majd alakul...) Szóval ilyenek. De ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy kisöcsi majd biztos ezerrel motiválja mindenfélére, és igazából az elején baromi jól fog jönni, hogy Eliotnak elég, ha a közelében vagyok, de tök jól elvan... Szóval érdekes hetek/hónapok állnak előttünk, de biztos jó is lesz.
BEEP 2009.11.10 10:33:19
@janosikrisztina: Igen, érdekelne minden. :) emailem gyongyevkukacfreemailponthu. :) Lenne pár kérdésem. :)
kérgestest Bölcsi nem, munka igen 2009.08.21 10:11:00
I. mégsem megy bölcsibe, persze, hogy nem. Hiszen azonnal elhelyezkedett a munka világában:) Ma azt mondta a homokozás végén, hogy "befejeztem a munkát!" Tegnap meg, amikor megkérdeztem, hogy mit birizgálja a cicimet annyira: "dolgozom a cicivel" - válaszolta.És…..
BEEP 2009.09.10 10:53:45
@muzsa: Hát igen, ezek baromi érdekes dolgok. :) A lényeg, hogy a mi gyerekeink a legzseniálisabbak. :) Mindig meglepnek minket valami csodálatra méltóval. :) Mert ugye ha nem tudnánk, hogy mi a helyzet odabent, csak tudomásul vennénk, hogy igen, ez a gyerek balkezes. De így... :) :) :)
És amúgy az összes képen gyönyörű is hozzá. :)
Hát igen, már nincs sok hátra... Öt hét... :) De előtte még lesz egy menet, Eliot szájpadzáró műtétje... Úgyhogy azért a szülésig sem fogunk unatkozni... :)