Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lulu_ka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daphne Guinness tetőtől talpig Alexander McQueen 2010-es tavaszi nyári kollekciójából öltözött fel. Első ránézésre rémisztő, másodikra botrányos, harmadikra felettébb érdekes. Ezekhez a vékony lábakhoz borzasztó látvány ez a tipikus 2010 tavaszi Alexander cipő. A smink és a…..
A legszexibb leszbi csajok egymás közt: Terry Richardson 36 oldalas fotósorozata a Purple magazinba készült, Abby Lee, Freja és Persze a mi Enikőnk főszereplésével.A legjobb editorial: Baptiste tűsarkúban, Helmut Newton előtti tisztelgésképpen. A legjobb dizájner portré:…..
Enrique Iglesias lett az Azzaro 1978-ban megjelent klasszikus illatának, az Azzaro Pour Homme legújabb reklámarca. Az illetékesek szerint azért esett a választásuk az énekesre, mert megtestesíti azt, amit az Azzaro képvisel: Az elegáns férfit, aki tiszteli és szereti a nőket. A…..
Lulu_ka 2009.09.27 11:38:11
HeStyle A nap képe: Brad Pitt 2009.09.27 10:00:00
Őszülő szakállával is jól néz ki. Tudja valaki milyen napszemüveg ez?   Én erre tippelek: Tom Ford Anders (képek: a-man fashion, unitedshades.com)..
Sharon Stone 51 évesen is felvállalja testét - persze nincs miért szégyenkeznie, hiszen gondos photoshop utómunkálatokkal bomba teste van, a bőre gyönyörű, az arcára pedig szinte rá sem ismerni. Sharon Stone és a mellei a Paris Match címlapján láthatóak... ..
OurFashion Vadócból kisasszony 2009.07.29 11:44:00
Igen, Lily Allennek valóban teljes testi lelki átalakuláson kellett keresztülmennie, hogy a divatcsászár, Karl Lagerfeld fotózza. A tornacipős, arany fülbevalós, királylányruhás bevetésektől eljutott a nagyon nőcis külsőig, kérdés, hogy valóban ő komolyodott meg ennyire,…..
Ezúttal a brit Vogue szeptemberi számának címlapján láthatjuk viszont Kate-t...
Lulu_ka 2009.08.05 18:33:31
Újabb képek láttak napvilágot a Mango őszi/téli kampányából.A ruhák nem különösebben, Scarlett viszont továbbra is nagyon tetszik, bár az előző képeken (itt) mintha egy árnyalattal szebb lett volna... már ha lehet ezt fokozni...
A Lanvin őszi/téli kollekcióját Kristen McMenamy és két fekete cica népszerűsíti. A fotós Steven Meisel...
Jean Paul Gaultier gyermekruhákat is tervez ezentúl. A célcsoport elég tág: a 2-16 éves korú fiúk és lánykák. Az első kollekció elkészítésénél a tervezőt a '80-as évek divatja inspirálta.A skótkocka (megfelelően tálalva) örök divat, a párducmintás ruhákat azonban…..
A Zara őszi ruháit egyelőre csak bábukon tudjuk szemügyre venni. A színvilága elég komor (az első képet kivéve), nekem leginkább a novembert juttatja az eszembe.Van pár ruha, ami tetszik... úgyhogy ősszel biztosan érdemes lesz benézni valamelyik Zarába, ha másért nem is, de…..