Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B3D

8 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hozzám dumálsz? Hozzám dumálsz? Hozzám dumálsz, te seggfej? Hm? Hozzám dumálsz? Hm? Ho,ho,hóóó! Hozzám dumálsz? Ez hozzám dumál, ez hozzám dumál ez a seggfej a szentségit! Hozzám dumálsz ilyen tré pofával?"via..
B3D 2010.04.22 09:44:11
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Napok óta figyelem a chat-et, és kezd elegem lenni, hogy sok embernek semmi se tetszik! Kezdeném a best of kommenttel:kasjfaksjdv: Ez a blog már nem az ami volt...Teljesen lelassult a sok live- szartól...és csicsásMenjünk szépen sorjában. Ez a blog miért nem az ami volt? Egyáltalán…..
"A lényeg, hogy kedden (2009.12.29.) lesz egy iszonyat online CS: Source party és minél több embert várunk! Jelen lesznek eddig többek között: Killzone2, Wolfi, Eddie, $a$, továbbá lehet hogy lesznek: Othala, Borsesz, Koponya, Badfear, -=LaLee=- és még egy páran. Szóval akik…..
Egy kis posztolgatás karácsony előtti utolsó hétvégén, kezdetnek egy nem is olyan régi poszt újratöltve. Na jó, nem a poszt, hanem az asztal a hasonló, hiszen ugyanazon gépről származik :)A dokk ikonjai egész jók, a médialejátszó felül egész jól ragaszkodik a korábban már…..
Az intród szerintem eszméletlenül jó lett :) A játékot kellően felvezeted, és szép, összeszedett amit mondasz az egész bemutató alatt. Azt azért megjegyezném, hogy a hangerőre te is figyelj oda. A játék hangját kicsit lejjebb kellett volna venni, mert nem mindig hallom tisztán a…..
Ráadásként egy rövid hir: A Good-Games-en, október 30-ától elindult a Kritikus tagfelvétel. Ha értesz a játékokhoz és a videókhoz akkor nézd meg az alábbi linket: http://good-games.blog.hu/2009/10/28/good_games_tagfelvetel_kritikus_okt_30_nov_29..
Az intród nagyszerű volt :P Az intró zenéjéhez képest viszont halkabban beszéltél, ezt tessék máskor korrigálni (mondjuk az intró zenéjét lejjebb venni). A beszédeddel nem volt különösebb gond, szépen elmondtál mindent a játékról, ráadásul a poénjaid is tetszettek :) Az…..
G4MEZONE Bad Company 2 multi móka 2009.10.03 13:32:00
A tavalyi év egyik nagy durranása az új Battlefield játék volt, mely habár csak konzolokon tette tiszteletét, ám végre a sablonos kontrollpontok elfoglalása helyett ütős kis single-rész is várt minket amolyan Piszkos tizenkettő stílusban. A Bad Company 2 pedig immáron PC-re is jön,…..
Ok, az nem gond, h reggel vetted fel a szinkront, de az elején a zene hangerejéből levehettél volna. Othala    ..
B3D 2009.09.25 19:28:44
@Laja (HT): a tankos pályák valóban nem rosszak, nem is arra értettem, hanem a grafikára..mert amíg a játék elég élvezhető látvánnyal rendelkezik, addig a tankos részeknél papírfák, gagyi fűtextúra, nem is beszélve a kartondoboz épületekről...amúgy ha megnézed a karakterek arcát, milyen már, hogy semmi mimika nincs, mert oyln mintha fából faragták volna őket? ja a fejlövés szép, de amúgy nem egy nagy cucc, no meg az eső effekt, de nem kell hátast dobni tőle
A 2007-ben kiadott, lengyel fejlesztésű The Witcher hatalmas sikerre tett szert az RPG rajongók körében, így természetesen a valószínűsíthető folytatás sem maradhat el, mely az Assassins of Kings címet viseli, és amelyből egy majdnem 5 és félperces ízelítőt is láthatunk.  …..
Végre mozgásban is láthatjuk James Cameron Avatar filmjét feldolgozó játékot, mely az Avatar: The Game nevet viseli.     Cameron a Titanic után egy újabb sikergyanús filmmel készül visszatérni, melynek elkészítése csupán csak a az új 3D-s technológia…..
B3D 2009.09.08 15:03:49
@Laja (HT): sztem és ez mindenkinek szól, a rockzenét hagyjátok a francba, mégha szeretitek is, de egy játékbemutatóhoz nem illik, és idegesítő...az intór...minek egyáltalán intró? sztem egyáltalán nem elvárás....sőt, a köszönés sem kell hogy az legyen, mivel a GameTrailers vagy más videótesztekben sincs köszönés....baromság mégezzel is az időt izélni, hogy "sziasztok, én xy23423 vagyok..." - jah ezt bírom, amikor vki bemondja a nevét, de olyat hogy laci 1215, pista g121....
B3D 2009.09.01 13:02:09
@exterminator: ez a módi haver yoo?:D
Lassan már 4 éve, hogy bejelentették az Alan Wake-t, ami számomra már a kezdetektől fogva igazán ígéretesnek tűnt, főleg mivel kissé megkésve ugyan, de a Max Payne 2 kijátszása után tudatosult bennem igazán, hogy a Remendy következő projektjét is a kezeim között szeretném…..