Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomiP

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Hatvanhat 2009.05.25 10:00:00
Ibolya egy büdös kurva, karfiolos a segge, és az elbaszott szájfeltöltése miatt úgy néz ki, mint aki folyamatosan fütyül. Az arcok találgatták is, kit kellett leszopnia az első helyért. Közvetlenül az eredményhirdetés után egyedül a polgi lehetett esélyes, mint zsűrielnök,…..
Tardai történetek Hatvanegy 2009.05.13 10:00:00
Egyelőre lövése sincs senkinek, hogy megkerült-e Raban kelyhe, de hogy a Vladi meghalt érte, elvileg elég csúnyán, az tuti. Ráadásul nem sokon múlott, hogy a szakács Bandi basz a fejébe egy buzogányt, de végül aztán egy baltaarcú szlovák faszi nyársalta fel egy trükkösen…..
Tardai történetek Ötvenhárom 2009.04.23 08:00:00
Az Iván kétféle modellkedést vállalt korábban. A húga az ő fején vizsgázott minden évben a fodrászsuliban, meg egy tetoválónak készülő spanja rajta készítette el az első komolyabb egészalakos, koponyákon ácsorgó, leszúrt kardos, középkori harcos motívumát. Utóbbira…..
Tardai történetek Ötvenkettő 2009.04.21 10:00:00
A Balogh Imi baszta el Misike első eljegyzési kísérletét a kihagyott tizenegyesével. Mer' a gyíkfejű főultra rászervezte a tökutolsó Tát elleni hazaira a lánykérést. Konkrétan le volt kenve az egész csapattal, meg a rokonsággal, hogy a sípszó utáni ünneplés végén kurva nagy…..
tomiP 2009.04.21 10:57:34
Mister Rokonszenv nagy utat járt be: a nagy pofozkodóból, a ravasz fiúból, a rosszfiúból, vadnyugat hőséből lett fineszes, mindenkit megértő, minden problémát megoldó Don Matteo. És ez a szerep, az a szerep egyaránt jól áll neki.Megvallom nem sokat tudtam róla – túl, ami a…..
Erwin Koeman naplója2008-06-0610.00 - Indulás Zürichbe. Már egy ideje csak kocsival járok, mert ez a hülye Bergkamp rám rakta a parát a repülőktől. 10.20 - A budaörsi mekinél meg kell állnom, kíméletlen cifrafosás gyötör. Biztos az a rohadt sok pálinka, ezt még szokni kell.12.00…..
Ez a ló köll a rossebnek, mi aztán nem ilyet akartunk. Tébolyult dühünkben most azt sem tudjuk, melyik tereptárgyba üssük a fejünk. Micsoda fertelmes, dögletes bűzt árasztó tréfája ez a sorsnak, ami tegnap este történt?! Nem az Arsenal – Liverpool a dráma, ez a dráma, és…..
Véleményt nem mondunk, csak leírjuk, hogy mely csapatokat szolgálta játékosként és vezetőként a Fekete Párduc. Volt tegnap magyar kupa is. A 4 közé jutásért a Vasas odahaza égett, a Honvéd is, de ők legalább továbbjutottak. Bár ehhez 15 perc alatt kellett 3 gólt szerezni.…..
Ha valaki számára eddig nem volt világos, hogy hatalmas problémák vannak a La Liga háza táján, az most teljes mértékben megbizonyosodhatott erről. Gyakorlatilag nincs olyan csapat, amelyik teljes mértékben elégedett lehet az idei produkciójával. (reklamálóknak: Zenit…..
A hónap úgy indult, ahogy az előző folytatódott. Próbálkoztam a robotokkal, mert nem volt kedvem játszani, a kaszinó biznisz végleg bedőlt. Állítgattam a szkriptet a robothoz, tesztelgettem, játszott. Végülis nyerő volt, de ettől nem mentem a falnak, amit ez hozott. Ha lett volna…..
Házinyúlra mindenki lőtt már, pedig nem szabad. A történet drámai, mert ha még mindig együtt dolgoznak, akkor ez a levél egy nyílt levél a szerelemről.Hiába vannak helyes, kedves és szerethető lányok a cégnél, igenis ellen kell állnunk. Mert az élet minden területét…..
"Sok emberek hisznek ebben, hogy ez valódi. Sok emberek azt mondják, hogy ez egy trükk. Én akarom, hogy ez misztikus legyen." - mondta Uri Geller a TV2 tegnap esti Napló Extra c. műsorában, később pedig némi unszolásra egy kanalat is meghajlított. Mi nem akarjuk, hogy ez misztikus legyen...
A fiúgyerekek 85 százalékának életében előbb-utóbb eljön az a korszak, amit különböző hősök nevével lehet fémjelezni: Winnetou, Superman, Terry Black. Ilyenkor a kiskamasz mokasszinról, tomahawkról és musztángokról álmodik, esetleg piros alsógatyáért könyörög, amit…..
Ide várjuk azt a három fontos dolgot. Mit tanultál a Serie A meccsein, kiről döntötted el, hogy nem való a spanyol első osztályba, kinek kellene már edzőt cserélni? Melyik poszton kell erősíteni, kin nincs elég izom, ki az, akit csak a hülye nem jelöl a kezdőbe, mégis a padon…..
Nagyon sajnálom, hogy soha nem voltam koleszos, mert ez olyan élmény lehet, amit az unokáimnak is mesélhetnék. A kollégium varázslatos világ, amelyikbe rendszeresen jártam, ott például nagyon finom palacsintát sütöttek, zabáltam is eleget. De nem tudtam megszokni soha, olyan fura. A…..
A verseny szervezőinek hivatalos közleménye a következő: Mindannyian megdöbbenve olvastuk a hírt, hogy elmarad az idei Dakar-rali terrorfenyegetés miatt. Mindenkit meg szeretnék nyugatni, hogy a Budapest-Bamako nem marad el. Ez a gondolat egy percig fel sem merülhet ebben a szituációban.…..
Németh Krisztián fittyet hány arra, hogy a Liverpool honlapjának szerkesztői valószínűleg nem kedvelik, mert egy olyan képet tettek fel róla az adatlapjára, amiről már csak a maga elé tartott rabszám hiányzik. A fittyhányás pedig gólokban manifesztálódik, két meccs alatt már…..
A Lyon Juninho két pontrúgásával (mekkora klisé, mintha azt mondanánk, Inzaghi lesen van) életben maradt és bár mi NSTileg igaz férfiszerelemmel csüngtünk a franciákon tavalyig, most mégis azzal kell kezdenünk, hogy a két évvel ezelőtti OL úgy megcsinálta volna ezt az unatkozó…..
Két hónapja lesz lassan, hogy nagy hangon bejelentettem: olyan meccset nem nézek, amelyen kettőnél több magyar játékos lép pályára. Nyilvánvaló, a legjobb futball és honfitársaink nagyon messze állnak egymástól és bár néha odakerül egy-kettő közülük valamelyik…..
Arany (Au): 79-es rendszámmal jelzett kémiai elem, az IMF monetáris rendszerének alapja, évszázadok óta a jólét és gazdagság szimbóluma.Labda: minden bizonnyal az emberiség legnagyszerűbb találmánya, már a XIII. sz.  elején találhatunk tárgyra vonatkozó nyelvi…..
Nehéz. Mit nem mondtak még el Róla olyanok, akik látták játszani, esetleg együtt játszottak vele, imádták a lába nyomát is? Nem kíséreljük meg túllicitálni őket, hogy ki tartja nagyobbra Puskás Ferencet, inkább olyan gondolatokkal emlékezünk a ma egy éve elhunyt legendára,…..
És még mindig nincs vége a mai játékdömpingnek: újabb ügyességi cucc következik, az Aztec Challenge-hez hasonlóan idegesítő klasszikus, a Quest for Tires. Ebben is akadályokat kellett kerülgeti, csak indián helyett egy egykerekű ősember volt a főhősünk. A letölthető…..
Azt gondolod, rohadt okos vagy? Azt gondolod, mindent tudsz a fociról? Vagy csak simán nagy a szád? Itt a fantasztikus lehetőség, hogy a Nou San Trafford rendkívül művelt szerkesztőinek is megmutasd, hogy náluk is több eszed van. Vegyél te is részt az első Nou San Trafford David…..
tomiP 2007.07.30 13:31:08
Nou San Trafford Fin de un ciclo 2007.05.11 15:07:00
Két embert lehet a Getafe elleni összeomlás után sajnálni a Barcelonából. Egyrészt Jorquera kapust, aki csak a kupában véd, és hiába volt csütörtök este csapata legjobbja, mégis kapott négy gólt. Másrészt pedig Messit, akit Rijkaard el sem vitt Madridba, nehogy a Getafe…..