Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indiánsrác

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szinte napra pontosan Ceausescu kivégzésének huszadik évfordulóján, az ország történetében először magyar kulturális minisztere lesz Romániának. Karácsony előestéjén megalakult az új román kormány: az elnökválasztáson nyertes Traian Basescu pártja, a…..
Indiánsrác 2009.12.24 16:56:38
@phaidros: miköze ennek Erdélyhez?
Subba Vatera Vera utolsó akciója 2009.11.26 10:15:00
        via..
Indiánsrác 2009.11.26 18:57:45
Checkpoint Charlie Lopják a közt 2009.11.24 11:46:00
A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést…..
Indiánsrác 2009.11.24 18:08:23
@Chalabre: a pofádat kéne egy verőlegénnyel szétcsapatni te drága hogy ilyenek írt te fattyú

@Csomorkány: teljesen igazad van ebben
16. sz. Times: 'A magyarországi Mohácson békét kötött Törökverő Hunyadi fiának veje és Ahmed pasa meleg kézfogással.'

Ráadásul ott vót a dzsihád(szent háború-a szerk.),
Mohamed tanítása szerint amelyik muszlim a dzsihád alatt esik el, automatic a mennybe kerül.
A mohamedán vallás egyik alap 'tanítása', hogy megtérítsük a gyaur kutyákat Allah nagy kegyelmében
Okos, így biztosítani lehet a vallás terjedését
Köszönjük, Mohamed.

Uff, én beszéltem
Lehet, hogy nem mosolyogna ennyire Eva Mendes, ha tudná, hogy kikandikál a mellbimbója - ha csak nincs szándékosság a dologban. Én mindenesetre a helyében még egy gombot begomboltam volna... ..
Akkor talán kezdjük ezt az újabb álmos-fázós hetet három döbbenten bámuló macskával. Hana küldte nekünk ezt a képet Robert barátja cicáiról, köszönjük szépen, nekünk a középső a kedvencünk, stipi-stopi! ..
Indiánsrác 2009.11.09 16:50:44
b+
Bigyóblog Rád bandzsít az óra 2009.11.05 12:32:00
Meddig lehet még bonyolítani az órákat vadabbnál vadabb ötletekkel? Ez például bandzsít, de fura módon mégis rá lehet jönni, mennyi az idő.Via Gizmodiva..
Indiánsrác 2009.11.05 19:13:32
Subba Porno-freakshow! 2009.10.28 10:00:00
Vászka szokásához híven igazi mocsokkal piszkolta be a körmeit a köz javára. Fogadjátok szeretettel a Freak Fuckerst, köztük olyan klasszisokat, mint a Pinatarkójú Lány!..
Indiánsrác 2009.10.28 20:12:48
Hopphoppá, micsoda fostalicska-klasszikusokra le az ember, ha kicsit lapozgat a levelesládában a "húbazmeg" címkével ellátott levelek között! Dani bő egy hónapos képe következik, én meg nem is tudom, melyik utalhat súlyosabb agysérülésre, a Légy jó mindhaláligot Fekete…..
Indiánsrác 2009.10.28 09:33:54
Paul Haggis kétszeres Oscar-díjas forgatókönyvíró és rendező (Ütközések - legjobb rendező, legjobb eredeti forgatókönyv, de ő írta a két új Bond-film és a Millió dolláros bébi forgatókönyvét is, bővebben itt: port.hu és IMDB oldalak).Nemrég hozta…..
Indiánsrác 2009.10.26 19:45:57
Az Universal még májusban szerezte meg a Sinatra filmprojektet, a rendezői széket pedig Martin Scorsese alá tolták. Már csak meg kellett volna találni a megfelelő színész Frank Sinatra megformálására.Scorsese Leonardo DiCapriot akarta a filmbe,  a stúdió pedig Johnny Deppet…..
Linkeket, neveket persze nem fogunk megosztani senkivel (legfeljebb kitaláltakat), de idézni és egy jót rötyögni miért is ne? Neve maradjon titokban küldte az elsőt: Nem Férfi Életkor 23 Magamról A puding próbája az evés de azért mondok magamról néhány szót. Igazi…..
Indiánsrác 2009.09.12 00:38:30
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..
Indiánsrác 2009.08.28 21:09:43
@baliquez: a kommentekből az derül ki (nekem legalábbis), hogy: 1/3 része az emberiség azon kevesen részének, mely látogatja e lapot, leszólja a plakátokat mert (tényleg) túlzásba vittték a provokatív elemeket és semmibe vesznek olyan értékeket, amelyeket nem szabadna,másik harmad exsztázisban van a képek láttán, a többi meg szörnyülködik a két csoport vitatkozásán.
Lássuk be, hogy ez az egész nem volt jó semmire: megint bebízonyították jóravaló becsületes magyar állampolgárok, hogy milyen szemét az ember, rasszista, homofób meg nacionalista meg minden egyéb.
Az igazszág viszont az, hogy az ember nem változik, tehát az efféle dolgoknak annyi értelme van, mint a naplementét ecsetelni egy színvaknak.
Nem lesz fényes jövő bolygóközi összefogással, melegházasságokkal (bár lehet, hogy ez el fog terjedni) és szaharai édenkertekkel.
Mai posztunk beküldője esetében megértem azt, hogy nem szeretné még a nevét sem nyilvánosságra hozni, bár ha feljelentést tesz, a magyar jog nagyszerűsége miatt a feljelentett fél láthatja az összes személyes adatát. Engedjétek meg, hogy mai friss és felkavaró kalandomat egy…..
Indiánsrác 2009.08.23 15:02:41
@nyiflet: én is nyomultam mmár biciklivel, most kb 2 hónapja 'puhatestű' vagyok, egyetértek veled.
@EBOA: neked meg meg tényleg a szájbahugyozós jókurva anyádat. ismerem én a fajtádat 65 deka fuksz mindkét karon 5 méter hosszú merci meg egy kis pancsolt pálinka
aztán majd ha külterületen mész babszival, ajánlom neked, hogy húzzon el melleted egy ikarusz 90-nel 29,999999 centire!
nm szoktam kocsik közt előretörni pirosnál, anyázok ha rámegyek egy kátyúra és majd kiszalad alólam a motor, és nem szeretem ha akkor előznek ha az előttem lévő épp balra kanyarodik
971 éve (1038) halt meg I. Szent István. Első királyunk a véreskezű és hatalomvágyó Vajk valószínűleg 975-ben született Esztergomban. Apja, Géza fejedelem megkeresztelte családját a római rítus szerint, mert a német-római császártól jobban tartott, mint a bizáncitól. Vajk…..
Az alábbi képek bemutatják a testmódosítás egyik legszélsőségesebb, és legradikálisabb formáját, és a megvalósítható határokat is. A képeken látható úriember neve Káin, aki elhatározta, hogy hű akar lenni biblia nevére, és mindent megtesz azért, hogy minél jobban…..
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
Indiánsrác 2009.08.05 17:26:36
@MVMV: rohadtul igazad van.
@Zúgló: hát ezt mondom én is
meg ha én lettem volna egy haver akk nem hagynám hogy pofánbasszák a spanomat ilyen kéjenc 'áltakszisok'.
engem márkóstolgatott egyszer egy dzsippó, ott volt a haverom de nem csinált ő se semmit.
vannak akik leblokkolnak veszélyhelyzetbe. az ilyenekre ne bízd az életed ezt má most megmondom neked
A vérciki randiélmény idővel a legjobb sztori lesz egy buliban. Te hol rontottad el, de nagyon? Esetleg már az első randin lenyűgöztek? Megbántad, de nem adod fel? Oszd meg velünk, hadd okuljunk! A blog célja, hogy közösen szórakozzunk botlásainkon, tapasztalatot merítsünk, vagy…..