Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobó1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasói levél. Megtetszett, mert érdekes kérdést boncolgat a szülők-iskola-nevelés-állami nevelési- és pszichológiai rendszer tekintetében. Ki a felelős a nevelésért, hogyan szólhat bele egy szülő, mit tehet, ha nem ért egyet az állami nevelde jutalmazási és büntetési…..
Ez a levél érkezett tegnap. Egyelőre kitesszük, így, ahogy jött, szóljatok hozzá! Közben szerzünk illetékes elvtársakat, akiket szintén megszólaltatunk. "Nekünk a párommal akad egy történetünk, ami érdekes is lehet, talán másoknak is. ... Ezzel a hírrel még aznap…..
Liptai Klaudia, a gyermekes, válófélben lévő anya a playboynak vetkőzik 3 millióért. A bevétel egy részét visszaforgatja, és úgy dönt, korszerű technikával fejleszti "szolgáltatását", 700 ezret mellkorrekcióra áldoz.A közvélemény így vélekedik a…..
Tegyük fel, hogy Anikó egy középvezető, aki szerelmes egy férfiba, de az nem akar gyermeket. A többi férfitól herótja van, megvezetni nem szeretné a szerelmét. Mit tehet, hogy gyermeke legyen?Tegyük fel, hogy Marcsi nem tartja magát szépnek és 5 éve nem talált férfit, akinek el…..
A vény nélkül kapható gyógyszerekről azt tartja a lakosság, hogy ártalmatlananok, enyhébbek.- derül ki a Magyar Gyógyszerész Kamara felméréséből. Sziklai-Horváth Attila, az MGYK egyik vezetője felhívja a figyelmet, hogy ez tévhit. "A májkárosodás vagy a gyomorfekély…..