Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Physim314

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Physim314 2010.01.24 14:58:35
@Négy Keréken:
Nem a diploma a feltétel. Egy jó kapcsolatnak feltétele, hogy a párok kb egyforma szellemi színvonalon álljanak, hasonlítson az érdeklődési körük stb. Egy diploma erre messze nem garancia, hanem olyan mint a demokrácia, melyről már görögök is mondták, hogy nem jó, de nincs jobb (és egy személytelen társkereső-levelezőpartnerrel ez is egy szűrési szempont lehet).
Hamburger és sült krumpli? First down és third strike? Zsákolás és túlütés? Hip-hop és gengszter rap? Félautomaták és háborús hősök? Két óceán és a préri? Woodstock és Jimmy Hendrix? Vietnám és Irak? Bush és Kennedy? New York és Los Angeles? Brad Pitt és Angelina Jolie?…..
Jó napot kívánok! Én volnék az Intelligens Tervező. Igen, igazuk van, kedves bennem hívők, létezem. Én kreáltam az Önök világát. Mondhatnám, fogadják elismerésemet és gratulációimat, de nem mondom. Miért? Mert igencsak sértve érzem magam az Önök részéről. Úgy vélem, mint teremtőjük, ennélfogva…..
Physim314 2009.09.10 12:13:14
@Őrnagy Őrnagy: Meg a másik kérdésem, miért nincsenek az un átmeneti alakokról fosszíliák? A hal kétéltű átmenetről pl?

Nos szerintem a Föld evolúciója nem tartotta szem előtt azt a célt, hogy mindenből megőrizzen egy példányt, csak hogy mi meg tudjuk vizsgálni.
Másrészt, idézve egy biológust: Ha találnak egy fosszíliát egy átmeneti alakról mely beleillik egy evolúciós résbe, ott a kreacionisták rögtön azt látják, hogy az azelőtti egy rés kettőre szaporodott.
Physim314 2009.09.10 12:23:43
@ifsz:
Az ősrobbanás "előttre" gondolsz? Mert akkor a szavak csak félrevezetnek, akkor sem tér, sem idő nem volt. Azonban van némi esély arra, hogy a szuperhúr elmélet tud mondani erről az állapotról valamit.
Physim314 2009.09.10 13:03:18
@Szibarita:
Először is: az abszolút lehetetlen valószínűséget nullával fejezik ki, nem "jobbal mint nulla". Félreolvastál vagy félreírtál valamit.
Másodjára: a materializmus az nem szitokszó.
Harmadjára: Nincs buta materialista arrogancia, csak buta arrogancia (mint ahogy nincs női logika sem, csak logika, vagy annak hiánya).
      1976 nyarán én (10), meg az Ottó, a Tóth Ottó (11) többrendbeli próbarobbantásokat hajtottunk végre a Kiserdőben. A robbanóanyagot, miként a terrorista kiképzést is, Józsi bácsitól kaptuk, az alkoholista erdésztől, madársörét alakjában, valamint a…..